Jdi na obsah Jdi na menu
 


K čemu nás vede problém

2. 4. 2014

K čemu nás vede problém

MVDr. Simona Müllerová

korektura: MVDr. Dagmar Peterová

 

Dělala jsem kompatibilitu s manželem. Karma vám otevřela bloky z dětství - jsem odmítaná, nevnímaná, přehlížená. Tělo to začalo vyzařovat. To je přirozený proces, zákon - přitáhnu to, co vyzařuji, čili jste začala další lidi od sebe odtlačovat, vlivem karmy.

Úkol lidí je si uvědomit - proč se mi to děje. Jakmile přistoupíte ke svému problému tak, že přemýšlíte, proč se MI to děje, neviníte druhé, on je takový… a takový, nebo já jsem taková, méněcenná... , pak vám Nebe, proud shod okolností dá jasné znamení ..: třeba já najednou něco napíšu, otevřete knihu... Jde o to, když se nedaří, nevinit sebe, nevinit druhé, ale ptát se, proč se mi to děje !!!! A pak dostanete odpověď, když ji fakt chcete vědět. Žila jste běžné zákony karmy, jako žije každý z nás, někdo chce vědět, o co jde, něco s tím dělat, někdo ne.

Takže já jsem vám odblokovala ty vzorce z dětství, potrvá sedm dní až dva měsíce, než to sesedne, podle vašeho denního aktivního přístupu k sobě a duchovním principům doby. Proto si vás manžel přestal všímat. Zákon energie, zákon rezonance. Nyní obnoveno, bude se vracet a chovat se jinak, dejte mu šanci, uvědomte si, že příčinou oddálení jste nebyla ani vy dnes a včera, ani on dnes a včera, ale jednoduše zákon karmy, který vás měl vést k poznání a pochopení doby, co se děje s lidmi a lidem.