Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jin Jang

27. 4. 2014

JIN JANG

MVDr. Simona Müllerová, duben 2014

Korekce, Ina Pokorná

 

Jak jsme tvořily v historii, teď myslím právě nás dvě, negativa, odmítání, nedovolení se a další. Podle duality Země se vytvářelo dobro, jako vyvažující energie. Tvořily jsme miliony et dobro, zlo. A tím současně vznikala opačná polarita. Vlivem vin, karmy jsme žily třeba i dnes, ta negativa. Příliš hmoty, paměť o ublížení, setrvačnosti jsme na těle, v těle tvořily další hmotné záznam. Takže to vyměníme. Vezmeme si druhou polaritní formu. Krásu, lehkost, snadné spalování,hebkou kůži, protože hebká i drsná, hladká i vrásčitá, ekzémová i zdraví, to vše je naše. Máme to, jen jsme setrvačně používaly.

 

Naše jednota pro každou vlastnost, schopnost, podobu, my používáme to nejlepší v mluvení, inteligenci, jednání s klienty. Musíme tedy umět použít z jednoty věci těla související s jinými tématy.

 

Pokud muž a žena vytvoří novodobý evoluční jin jang vztah a stanou se vícedimensionální jednotou, pak kus ženy je obsažen v muži a kus muže je obsažen v ženě. Vede to k zodpovědnosti každého z nich za MYSLENI a konání, neboť co se děje v jednom s jedním, děje se v různé míře v tom druhém.

Takový pár může prožívat nádhernou lásku a sexualitu a okamžiky hluboké blízkosti. Na druhou stranu pokud jeden z nich lže, opíjí se, zatíží toho druhého a může mu určitým způsobem ublížit. Je to novodobý stupeň vztahu a výchovy lidí, kdy nejsme zodpovědní jen za sebe, ale i za toho, s kým tvoříme vícedimensionální vztah.

 

LÉČÍM TEBE TÍM, ŽE LÉČÍM TU ČÁST SEBE, KTEROU S TEBOU SDÍLÍM. Toto je stará formulka, kterou je nutné si uvědomit, že se vzájemně sdílenými energiemi nejen léčíme, ale i poškozujeme.

 

Moderní evoluční vztah znamená multifunkční, multidimensionální formu sdílení, dky se muž a žena vyvíjí vedle sebe a společně umocňují prožívání všeho bytí. Zdokonalují se, ponávají každý sám sebe a realizují se právě díky přítomnosti opačného pohlaví. Vytváří novou formu jednoty, pár, sloučení neslučitelného. Přijetí nepřijatelného, pochopení nepochopitelného. Sjednocení protikladu do celku.

 

VYŠŠÍ SMYSL SPOL. ŽIVOTA

 

Vyšší smysl společného života, stejný, nebo aspoň podobný pohled na život globálně. Sdílet stejný cíl, vlastní iniciativa, vlastní rozhodnutí, umět se vnímat, rozvíjet se přiměřeně stejným tempem a směrem.

 

Výňatek ze sms

Co jste se přestěhovali Danieli do nového domu, domnívali jste se s Andreou, že budete šťastni. Krásný dům dle představ. Více přírody, žádní sousedi, dál od mámy. Neuvědomili jste si, že je to o lásce v srdci, že když milujete fungujete jako pár. Je to jedno, byt, dům, máma, soused, přestěhovali sjste se. Máte všechno, jen ne lásku srdce a skutečné jiskření. Jste nemocní, protože nemáte lásku. Upnuly jste se na vnější, dosáhnout společenských forem rodiny a vztahu, úplně jste zapomněli celou dobu budovat prvotně lásku, lásku a vztah, sami sebe a spolu. Vše vnější vycházelo dobře. Práce, peníze, dům. To umíte a ovlivníte. Ale láska, to je jiné, podcenili jste svá srdce a těla a zapomněla hýčkat a milovat svá těla. Svá vlastní těla

a tělo toho druhého. V honbě za bezpečím a normami moderního života. Jako většina vašich vrstevníků. Obnovit lásku je těžké. Vyžaduje to svobodnou komunikaci, přímou, mít ráda, každý sám za sebe. Dbát o sebe, každý sám a pak i o druhého.

Dům je fajn, ale těla jsou zanedbána, teď se věnujete tělům, mějte je rádi, každý sám sebe, přijměte svá zdevastovaná těla teď a tady a něco dělejte. Pak se znova poznávejte v lásce, dotecích, mazlení. Žili jste pro dceru, zabezpečit ji, zdravá výživa, pořád a pořád jste zapomínali, že středem svého života je každý sám a tak se to teď musí napravit. Jen mít ochozu zamyslet se a změnit se.