Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak funguje vesmirny telefon

25. 2. 2014

Napsala naše klientka, po několika letech práce...

SM

Jak funguje vesmirny telefon.

Kazdy mame telefonni linku, jen o tom nevime. Kvantova fyzika je zde. Muzeme najednou nekolik “hovoru” prijimat I vysilat. Jsme pres velka vesmirna “zrcadla” spojeni s energii cele Zeme.. a dal. Proto je tak dulezite vysilat pozitivni signal, protoze ten se odrazi v zrcadlech Zeme, nasobi se a siri dal. Muzeme se tak vedome I nevedome propojit s obrovskym potencialem nekonecneho mnozstvi energie.

Doslo mi to dneska rano. Neni mi moc dobre. Tak jsem si sla malinko zabehat. V zatacce u hospody mi dosel dech. A najednou zablesk. Nejaky muz, sedel u ohne, uz je u nej tma. Byl to takovy prchavy okmazik, ktery vedome zatim neumim vyvolat zpatky. Najednou se mi bezelo trochu lepe. Ocitla jsem se v bubline, ktera me doslova nesla. Sice pomalu, zadny extra vykon, ale bezela jsem celkem bez namahy dal. Jakoby nejaky legendarni Tarahuman z Mexika poslal cast sve genialni bezecke energie ke me. Nekdo proste zvedl na druhe stane a rekl "Ano, posilam"

Je to o tom. Vysilame a prijimame celkem nevedome. Proste porad. Ted jde o to – zacit si to uvedomat a odpovedne na tom pracovat. Prijimat hovory z eteru a “zavolat” si o pozitivni energii. Proto vidim v tech zablescich vetsinou prislusniky nejakych davnych kultur. Protoze oni to jeste umi. Jeste nezapomneli jak s tim pracovat. Umi vedome slyset a zvednout telefon. Nejsou znecisteni stresem a negativitou nasi doby a mest. Nami samotnymi. Jsou to cistci lide co se tyce pouzivani kodu a enegrie.

Premitam komu zatelefonuji ted. Jen tak se propojim a poslu pozitivni enegrii do zrcadel. Mozna ze to zacinam postupne trochu chapat… nebo vic? Nebo nic? Nevim. Halo, kdo vezme muj vesmirny telefonat?