Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům od 7.2.2014

8. 2. 2014

Info ke dnům od 7.2.

MVDr. Simona Müllerová

Korektura; J. Ina Pokorná

 

Ketu 7 je spojený s Neptunem. Neptun boří, léčí primární příběh, co je primární příběh? Např. otec odejde od ženy a dcery. Dítě si vytvoří primární příběh, že je bezcenná, že otec první muž jejího života ji opustil. Vyměnil za jinou ženu, rodinu. Od té doby žije svůj příběh a neví to, vyzařuje to a muži ji opouští. Ona se víc a víc uzavírá a její sebehodnotí je stále menší, zesiluje negativní primární příběh. Řešení je uvědomit si podstatu o co jde. O primární příběh, ne o její nedostatečnost, ne o povahu muže. Odpustit sobě, otci,mužům, nejen rozumem, ale srdcem. Těžké, ale jde to. Neptun pomůže. Celý rok je o tomto. Dále je nutné změnit paměť buněk, které udržují příběh a paměť energetických těl a sfér. Udělá terapeut, homeopatikum atd. modlitba, prevence, říct dítěti miluji tě, máš svou hodnotu, i když já odcházím. Miluji tě, i když tu nejsem, jsi pro mě důležitá a máš právo na své štěstí, lásku, rodinu, domov. I když já odcházím, věř mi, že jsi pro mě jedinečná a úžasná, nemůžu být s tvou matkou, nemiluji ji. Kdyby zůstal, vložil by primární příběh o přetvářce, masce a oběti rodině na úkor lásky. Vše je o pravdě a komunikaci. Neptun boří primární příběhy.

 

Dny jsou náročnější, než se zdá. Evoluční proces produchovnění hmoty, vývoj člověka ve hmotě ukazoval od pátku naše slabá místa. Každý si tím prošel. U někoho posun do soboty. Stádovost = začlenění se do skupiny stejně smýšlejících lhářů, pijanů, podvodníků neposkytne žádnou bezpečnost ani jistotu. Omluva, že to tak dělají druzí také, je cesta k pádu. Skutečně jediná cesta je pravda. Pravda o tom, co cítíme, jak to v danou chvíli vidíme a pravda o změně pohledu v nové situaci, zjevení pravdy. Přímá konfrontace vyvolá změnu prostředí a reakce lidí, čímž se vše dá do pohybu a je potřeba se pružně přizpůsobit. Evolučně vyvinuté tělo nám poskytuje okamžitou zpětnou vazbu a správnosti rozhodnutí. Je vám s někým dobře, špatně, je vám po něčem lehce, úzko, daří se vám dostat se k cíli nebo ne… ale hlavně stav lehkosti těla a mysli, pocit zdraví a lehkosti v orgánech v těle, klid srdce, těla a mysli znamená, že jdeme správně. Když se něčeho bojíte a uhnete své lekci, úleva je krátká z odkladu a opět přijde úzkost. Když do lekce jdete, transformujete strach na odvahu, víte o co jde a úleva přijde na dlouho. Žádný odklad nepřinesl řešení ani úlevu. Jedině v případě trpělivosti a zrání. Ale pozor na lhostejnost a liknavost, neochotu přijmout zodpovědnost za svůj život. Pozorujte se, máte v sobě úlevu nebo víte, že utíkáte? Manévrujete? Je to tam, vevnitř, nebojte se podívat. To je cesta k vítězství nad vším, nad osudem. Dneska rekapitulujeme život.

 

8.2. je trojitý Saturn. Staré vzorce, dogmata, pravidla, historické věci. Padnou naše emoční a mentální zvyky a pravidla, která jsme převzali z historie. A historie je svým způsobem už včera. Sobota učí žít přítomnost, pravdu. Mám respekt z jednoho Saturna, natož ze tří.

Saturn je osud, zítřek může zásadně změnit osud. Po dobrém nebo po zlém. Je to účel dne. Pochopit o co v životě jde.

 

 

Saturn dává řád, systém, pravidla, disciplinu. To chybí mnoha lidem, denní práce na sobě, péče o sebe, o tělo.. pravidla a disciplina v nových principech. Zdravit, mluvit děkovat tělu, duši, andělům, tvořit si svou budoucnost právě v okamžiku přítomnosti. Umět nést následky za své rozhodnutí. Všimla jsem si, ja snadno se člověk přidá ke skupině nízkovibračních vzorců. Pití, smutek, pomluvy, lži, kouření. Jak snadno se dá strhnout. Prožije okamžik úlevy ve chvíli pití, zatěžování, vinění druhých, ale pak se nic nevyřeší. Problém je tu stále. Saturnova moudrost, pevnost může pomoci odolat našeptavačům v sobě, v okolí a strhávání k nízkým zábavám a činnostem. Jakmile člověk zkusí vyhodnocovat jinak, hledat smysl, dovolit si být jiný, řešit jinak než dosud, zavést nové principy jednání, pak pocítí malou úlevu, následně velkou, pokud vydrží potlačení, údiv, kritiku a odpor okolí.

Má pravda je často bolavá, ale nakonec každý pochopí, že je lepší než iluze a maska. Nežije se mi s mou pravdivostí snadno, ale žije se mi mnohem lépe, než s maskou iluzí, mlžení, útěkem. Jdu do přímé konfrontace a čelím domněnce, že ubližuji. Se Saturnem a Marsem neuhnu. Kdo se přidá v pravdě, v činu? V přímé konfrontaci tváří v tvář? Zítra máme Marsy…

 

 

Android pro mě symbolizuje přijetí nové doby se vším. Nasadila jsem vůli a odhodlání naučit se ho používat. Při zaučování mi bylo moc líto lidí v dnešní době, kteří nevědí, co se děje. Nechtějí vědět, odmítají přijmout evoluční zákon doby a vývoj člověka, jako jsem já odmítala. Bála se přijmout android. Před dvěma lety jsem plakala a vrátila ho v totální depce z techniky. Lidé mají dnes žít duchovní principy podle návodu v mých sms a všude jinde. Weby, knihy, kurzy a mezitím bez návodu jsme zoufalí s tím novým, co se nám děje s tělem, duší, s pravidly. A najednou do toho jdete, pochopíte to a vidíte ty výhody. Android má vlákna jako lidi, DNA, karma. Můžete smazat jeden uzel nebo celou konverzaci, jako v karmě. Jako v paměti. Sms lítají skrz nás a kolem nás v kódech, jako duše, jednorožci, démoni. Nic nevidíte, ale je to tu a vy to žijete. Čtete to až se zhmotní na displeji mobilu nebo na těle, jako bolest, jako láska, podle toho, co vysíláte a co umíte přijmout.

 

Včera jsem si koupila android, protože vím,že musím jít s dobou. Připravovala jsem se dva roky, že to zvládnu obsluhovat. Prodavač mi řekl, že přirozenost člověka je komunikovat

dotykem na displej, nemačkat tlačítka. Mluvil o vývoji, o tom, že tlačítkové telefony už brzy nebudou. Tak to je evoluce. Proto je zbytečné se bránit novému vývoji člověka, novým principům bytí.