Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info k době

25. 2. 2014

Info k době

MVDr. Simona Müllerová

Korektura; J. Ina Pokorná

 

Kavuliere:

„Každý člověk stojí za záchranu, ať vám ublíží jakkoliv, protože koná ze své nevědomosti a ze svého zranění. Jeho nevědomost nesmí být trvalá a nesmí se stát výmluvou“

 

Lidé odmítají přijmout, že tak, jako se TV program zapíná přes vlny ovladačky přes družici apod., tak, jako lítají v kódech maily, tak to probíhá s aurou, duší, léčením. Protože v okamžiku, kdy tohle připustí, musí převzít zodpovědnost za svůj život a aktivně si ho tvořit, dokud popírají, že jsme víc než Newtonova fyzikální těla. Dokud popírají kvantovou fyziku, mohou být obětí osudu, stádovou ovcí a dělat to, co dělají ostatní a pak se eventuálně litovat, nebo vymlouvat, že to nejde jinak. Popření vývoje člověka je nepochopením vývoje všeho. Protože důkazy přichází přes Newtonovu fyziku, přes dokonalost přístrojů. Rok od roku je více důkazů o auře, energetických drahách člověka, magnetickém a elektromagnetickém poli člověka a věcí, a je otázkou času, kdy se dokáže vše, co dnes nevidíme. Nicméně někteří z nás budou opět dál a výš a opět nedosažitelní měřitelnými technikami pozemské fyziky.

 

 

Výňatky ze sms

 

* Kdyby jste neměla svobodnou vůli zaujmout stanovisko k věštbě, tak bych vás dávno donutila to pochopit. Být duchovní, mít nadhled a žít úplně jinak. Jelikož svobodná vůle člověka, která je nadevše, pak jakákoli věštba se splní jen částečně, protože myšlení a volba člověka to změní.

 

* Čím méně bloků máte, čím méně manipulace s druhými, čím méně karmy, tím méně vašich lekcí je ve vztahu. Ovšem pak je tu partner se svou zátěží a nikde není dáno, že to svým rozumem zvládne, že pochopí to, o co jde. Zejména když je ve vzorcích chování a myšlení svých předků a vrstevníků poškozených dogmaty a strachem. Každý má stále šance, znova a znova s týmž partnerem nebo jiným. Smysl je láska, ale ne s jedinou osobou, ale někým kompatibilním, kdo se taky vyvine a pochopí. Takže někdo jde v lekcích souběžně s týmž partnerem, někdo pochopí a tomu pomalému uteče a vyvíjí se dál vedle dalšího , až se jednou konečně potkají v žití Lásky.

 

* Osud člověka je souhrn bodů a událostí, kterými se musí projít. Například autonehoda, zda odře auto, rozbije auto, zlomí si ruku, umře, škrábne se nebo se jen lekne. Záleží na jeho aktivním přístupu k životu a myšlení. Proto se potkají lidí, co se potkat musí, ale nikdo s nimi nemůže manipulovat tak, aby se milovali napořád, aby si porozuměli. Musí se spolu učit, jenže jsou dva a to už je těžké. Mají své bloky, své zklamání a dívají se na druhého přes své bloky. Můžete si sama rozhodnout, z čeho uděláte buchtu a jaké oblečení si oblíknete, ale nemůžete rozhodnout , jak se k vám bude partner chovat.

 

* Jedna z variant je vinit vědmu, že špatně vidí, že je šarlatán, čímž opět za vše může okolí a člověk nemá zodpovědnost za své myšlení a konání. Tak to má hodně lidí. Pak prochází

životem jako oběť a stádová ovce a brblá, že se nedaří. Je nutné si číst duchovvní principy doby, v knihách, webu.

* Zákony rezonance, Matrix energetics, Léčebný kód, Biologie víry, Radikální odpuštění, Radikální zhmotnění. Nebo ustrnout v době třicet let zpátky.

 

* Melanie, jde o to, že vy vše špatně chápete a vytváříte spojnice, které jsou ve vaší hlavě, čili Richard vás často moc miluje, ale to naprosto nic dalšího neznamená. Váš ženský mozek si myslí, že když miluje, bude dělat to, co byste udělala vy. Jenže žena koná jinak než muž. To vám nedochází. Zkuste o tom přemýšlet. Další věc je, že ten cizinec měl velikou šanci být vaším partnerem.

 

* Osud znamená, že se lidi potkají, že mají šanci, ale lidi mají rozum, vůli, bloky a tak s tou šancí nějak zachází pod vlivem strachu, zvyku apod. takže jste to nedělali ani jeden a tak jsme v prosinci 2012 dostali na přechod do 5 D, kdy se mění mnoho věcí a člověk si tvoří co bude. Žije, co myslí a cítí. Vy cítíte samotu a odmítání a žijete to. Máte malou vůli a disciplínu denně hlídat myšlení a tvořit pozitiva. Pro větičku žijete své vlastní negativní představy a projekce. Dnes nemá nikdo budoucnost. Má šance čím je čistší, duchovnější, tím více má svůj vlastní život ve svých rukou tvoření. Ti zbylí prochází lekcemi, aby pochopili, že sklízejí co zaseli. Jak se chováš, cítíš, myslíš dnes, tak se dnes máš a zítra taky. Dar doby je ten, že to v sobě musíte okamžitě obrátit a změnit sebe, život a své okolí stejně tak můžete strhávat své okolí ke smutku, negativismu a pak se člověk diví, jací jsou lidé. Pak říká, vždy to tak maji všichni. Přitom svým energetickým polem, svým myšlením, si sami vytváříme své okolí, čím více smutných, negativních, sobeckých lidí je spolu, tím širší pole a víc ty lidi drží dole.