Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hovor s tělem

5. 1. 2014

Hovor s tělem

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu J. Ina Pokorná

5. ledna 2014

 

 

Neutečeme tomu naučit se vnímat tělo, duši...a změnu tvaru aj.. je to PRINCIP doby, toto se prostě musí naučit každý, jako se musí důchodce naučit aspoň telefonovat z mobilu.
Vypadáte tak, jak se cítíte.
Okolí vás vnímá tak, jak se cítíte.
Ano, je velmi t
ěžké přebít mínění okolí, že máte zbytečnou hmotu, ale řekněme si, s Ketuem 2014 to půjde snadno a lehce.
Přebiju je, nedovolím okolí a prostředí, aby mě i nadále tvarovali a omezovali v mém projevu krásy a tvaru těla.
Radikální rozhodnutí, pocit, Mars.. stvořit v sobě a proti všem, proti všem, kdo se na vás dívají, pozorují vás,  tvoří JINAK, než vy chcete.
Přebírám tvoření sebe do mých rukou a mé vůle!! Dávám radikální příkaz tělu a mozku, a hned!
Jelikož jsme v polaritním světě, den a noc, výdech a nádech, je nutné přijmout výkyvy.
OK, dnešek mám větší objem, polarizuje mi tedy dny, kdy mám objem menší, dovoluji to ...na chvíli…
Nepanikařit, že to nefunguje.
Posilovat hovor s buňkami, s duší.. s Marsem...9, můžete opakovaně, když se učíte, třeba 100x denně.
Můžete mít obrázek někoho podobného, svou fotku, ale adaptovat na vás teď a tady, na to nejlepší ve vás.

Je nezbytné vést vědomou konverzaci s tělem a duší, samozřejmě že nejdřív je to zdánlivě bez odezvy, protože to neumíte. Koneckonců, co jste uměly, když jste se narodily? Sát a vyměšovat…a řvát. Všechno jste se učili poznávat, že pálí oheň, že jídlo má chuť...že slunce hřeje… pocitem a prožitkem, stejně tak vědomý hovor s tělem je o poznávání prožitku, pocitu, i s duší.
Tím, že jste poškozeni dobou a karmou, se prožitek učí pomaleji. Protože ponoření se do vody znáte, prožitek úlevy po vymočení znáte…nebráníte se mu, dovoluji si mít prožitek vědomé konverzace s tělem a s duší.
Je nutné to opakovat.
Dávám v
ědomý příkaz mít prožitek z konverzace s tělem a duší.
Perfekcionalisté, iluzionisti a jiní se bojí pravdy o sobě. Chtějí byt přijatelní, vypadat v očích druhých bezchybně, domnívají se, že budou přijatelní jen jako pravdomluvní, čestní, pracovití…, jenže pokud prostě vnitřně ze své podstaty nejste - pak tvoříte masku, iluzi, pak máte skořápku, přes kterou se nedostanete ke svému já, ke své duši, k vědomému hovoru s buňkami. Pokud popíráte, že máte v sobě někde zlo - každý má, pokud se bojíte, že budete vyčleněni, odmítáni za např. lstivost, potměšilost, závist, žárlivost, manipulaci uvnitř, pak budete i nadále hromadit hmotu na masku… a zase se vám neotevře pravda… pravda o vás, kterou víte jen vy, druzí ji nemusí vidět ani vědět, ale vy se musíte dostat do hlubin sebe, pochopit se. Pochopit svou karmu, osud, rodiče…a pochopit proč je ve vás zlo, závist, lítostivost, křivda, jiné a jiné… Když si porozumíte, můžete to analyzovat...a přepracovat.

Žádné emoce si nazakazujte, prožijte naplno a pak si řekněte: mám prožitek a hotovo, jdete dál. Uvědomte si, že nemůžete být v zajetí emocí…. Vy vládnete jim, ne ony vám. Ale ony mají právo na život… Pak se ale mohou transformovat v pocity kvalitnější.
Čili zpět: denně spočiňte v sobě, nevíte jak, jasně, spočívám v sobě..
mám buňky,
mám enzymy,
t
ělo je nějak tvořeno,
mám to,
dovoluji si spo
činout v sobě a pozornost obraťte do těla, někam.
Asi se nebude nic dít, nejdřív…dny...týdny…to je na vás, na důvěře, že i když se zdánlivě NIC neděje, přesto se DĚJE, ale vy to JEŠTĚ nevíte.
Haló, duše, vítám tě. Prosím tě, pomoz mi přetvarovat tělo, odložit tu knihovnu tvých pamětí, tady na břiše, vidíš?...a já ti pak pomůžu s tvojí karmou, neboj jinak. Pojď, půjdeme k terapeutovi, on přese mě pomůže tobě, a ty pak povedeš moje tělo k  tomu, aby bylo pro mě, pro můj rozum a mysl přijatelné, milované a krásné… Jsme přece v týmu, duše, a nějak spolu musíme vycházet.
A jednoho dne se vám stane, že váš bude hlas…pocit…něco.
Nejez tu rybu, vezmi si jablko
nebo n
ěco..
Teplo..
Blaho..

Vcítění se, přijetí energie planet, archandělů.. duše.. je těžké, když se vesměs citům  a pocitům bráníme, abychom nemuseli prožívat ty negativní pocity.
Bohužel, lidstvo, evoluce karma lidstva jako taková, staré karmické zákony - letošní Ketu je rozseká na nudle - vedlo lidstvo skutečně k častějšímu prožívání negativních emocí, a proto se lidi pocitům, citům, vcítění vyhýbali, protože vesměs přinášely utrpení.
Tím jsme všichni zatvrdli.

 

 

 

Výňatek ze sms

Ne vše je vaše osobní, ale je to také planetární, lidstvo prochází novoroční planetární transformací, což způsobuje bolesti, nespavost, žaludek, takže to máme všichni podle míry pročištění, den, týden.

 

Vzdor, vzorce proti rodičům, staré křivdy, které se uvolnily transformačním procesem chtěly ven ale vy je držíte, vy jste se málo poddala čištění ztuhla v obraně, jak jste byla zvyklá žít svůj dosavadní život.

 

Uvolnění vyšším silám dobra, aby přišly, prosvětlily, zbavily vás starých pocitů. S nimi jste v bezpečí.

Pokuste se navodit pocit bezpečí podle nějaké vzpomínky, kdy vám bylo fajn, obnovit ten pocit v těle, tělu pak řekněte, tak a ještě lépe pro tady a teď.

Staré odejde, když povolíte mentální ztuhlost.

Strachy z nového, strachy ze změn. Z toho, co nebudete mít pod kontrolou.