Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hádka

5. 6. 2014

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

Květen 2014

 

Hádka

Uvědomte si oba, že nikdo není stále akční, bystrý, nadšený, každý máme útlum, únavu, stres, různé druhy nálad..

Promluvte si o tom. Nic není 100% krásné. Je problém a ty se zase bojíš, proč nepříjmeš, že problémy prostě jsou a patří k životu? Jsou důvodem k zamyšlení, k práci na sobě, posouvají vztah. Je to naprosto normální, že lidi mají problémy, hádají se a je to proto, aby zase spolu mluvili o tom, jak se cítí, aby byli spolu spontánní, opravdoví.

 

Pokud chceš masku, zdání krásného vztahu, nebude to fungovat. Pokud nedovolíš, aby to někdy jiskřilo v hádce, nebude to fungovat. Je to potlačení lidské přirozenosti. Jsme v těle právě proto, abychom žili všechny stránky bytí, abychom se v nich poznávali, poznávali se skrz zátěžové situace.

 

Tím, že na to nasadíš strach, znamená, že sobě, Kamilovi, nevěříš. Všechno podceňuješ.

Má právo ti něco vyčíst, když je přetížený, nemůže se přetvarovat a ani ty nemůžeš. Pokud si nedokážete být oporou a přijímat se i se špatnými vlastnostmi, pak vztah fungovat nebude, ale v každém dalším to bude stejné. Každý člověk je jiný, jakmile jsou dva, střety jsou přirozenou věcí a jsou tu proto, abych si vážili toho hezkého, co je mezi střety.

Lpění

Zase pozoruješ, co nechceš.

Nauč se žít s tím, že se nevyspíš. Lpíš na tom.

Nauč se žít s tím, že neuděláš zkoušku, když se nevyspíš.

Nic ničím nikým nepodmiňuj, protože vše má svůj smysl, své zákonitosti a když část svého života podmíníš jinou částí, nemusíš nikdy dosáhnout cíle a ani spokojenosti.

 

Nepotlačovat, ale přepracovat, rozptýlit se, Nic se nesmí potlačit. Vše přijmout a přehodnotit.

 

Jaké myšlenky tě vedou ke spokojenosti a lásce, jaké postoje tě vedou ke spokojenosti? Jaké je tvé okolí,když ty sama jsi spokojená?

 

 

 

Dnešní doba je nová v oblasti zviditelňování energii, negativní energie, myšlenky, slova, postoje.

Váš otec je jak atomovka, jeho negativní energie se šíří daleko a otravují vás všechny. Vy, kteří myslíte jinak ho buď máte energeticky převibrovat láskou, odpuštěním, vysvětlením, nebo můžete odejít, změnit stanoviště, nechat ho být. Čím více mu věnujete pozornost, tím víc má síly, pokud by se mu dočasně nevěnovala pozornost proudem lásky, odpuštěním a porozuměním, pak by to mělo smysl, on ale musí v dnešní době „VEDOME“ vědět, co dělá, aspoň mu to říct, přitahuje na sebe démony. Vaše mamka na něj negativně myslí, má ho plné

zuby a svým způsobem ho proklela, vyslala na něj myšlenky, které mu způsobují energetický propad a následně přitahování negat. do vaší rodiny a do území.