Jdi na obsah Jdi na menu
 


Guru a práce na sobě

25. 8. 2013

Guru a práce na sobě

MVDr. Simona Müllerová, srpen 2013

Korektura textu, Ina Pokorná, 25. srpna 2013

 

Děti a výchova

Děti jsou mláďata, nemají své normy a pravidla. Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému. Pravidla slušného chování je musí naučit rodiče. Děti samy mají karmu, pudy, výchovu, takže měřítka správnosti jsou zcela odlišná a nejsou všeobecně použitelná, takže navrhuji učit je vzájemnému respektu, týmovosti.

 

 

GURU a práce na sobě

 

Váš karmický učitel vás učí nenechat se vtáhnout, mít svůj názor, své srdce, umět odmítnout, čili vás nezneužil, vy jste se nechala.

Žádného guru nemůžete slepě poslouchat. Je potřeba nacítit, zda je to správně.

Třeba se časem ukáže, že odmítnout poselství guru byla chyba, ale zase máte prožitek a možnost přemýšlet, proč jste odmítla, proč se vám jeho rada, cesta tehdy nezdála.

Říkám to proto, že ani já nechci, aby mě moji studenti slepě následovali. Každý má své schopnosti, karmu a cestu. Já jsem tu proto, abych ukázala, nabídla to nejlepší ze mě a každý si sám zvolí, kterou dobu tím projde a do jaké míry. A i když někdo roky nepřijímá nebo jen zlomkově, jednoho dne může přijít a říct, rozumím tomu, teď je čas přijmout tvoji pravdu jako mou pravdu a žít podle této mé pravdy, protože já žiji jen a jen podle mé pravdy,podle toho, co cítím, že mě, Simonu, vede ke zdraví, štěstí, lásce. Na základě výsledku pak tuto mou pravdu dávám dál. Informace z knih, kurzů, chanelingu vždy filtruji, zpracovávám a porovnávám a můj osobní závěr je vždy nejméně ze tří zdrojů a po čase si někde přečtu přesně ten závěr, co mám já, čili další zdroj. Jako potvrzení mých předchozích úvah, analýz a syntéz a zapojování do praxe je na rozdíl od mnoha učitelů nebo duchovních, nejprve studuji, pak přemýšlím, pak to sama žiji a pak teprve to předám.

 

Když si vzpomenu kolik terapeutů řešilo mé osobní vztahy a samy ty ženy žily v nefunkčním nebo žádném partnerském vztahu, chápu, že mi pomohly na deset procent.

Minulý týden jsem plakala, ale pokorou a vděkem za dary nebe. Uvědomila jsem si, že dne 9.3. mého narození mi dal čistou sílu vůdce a odvahu. 3 mi dala čtení, štěstí, učení a mluvení. Osudové 32 – 5 mi dalo mluvit a naučit duchovno, rodinné štěstí v druhé polovině života a nalezení řešení jako 5 organizovat slova a duchovno a najít řešení své i druhých. Prožila jsem bídu, nemoci, násilí, samotu, moc vládnutí, zkusila jsem si být nula i manipulátor, pacient i lékař, milovat bez zpětné vazby, odpouštět lži, krádeže, násilí a dneska opravdu hluboce chápu, že jedině ten, kdo tímhle projde a uzdraví svou duši, tělo, mysl (aspoň do té míry, co já, nikdy to nekončí), že takový člověk může předstoupit před skupinu lidí a říct jim, jak se to dělá. Moc děkuji všem, kdo mi pomohl pochopit, kdo jsem já. Tím myslím že děkuji mé bývalé duši, mému tělu, mým specifickým rodičům a láskám, autorům knih, mým vykonavatelům karmy. Jsem v polovině života, byla jsem zoufalá, jak dlouho to trvalo. Dneska ale vím, co můžu mít před sebou. Nedívám se na promarněné roky v lítosti, nemoci, egu, ale dívám se na to, co díky neúnavné víře v zákony universa a zákony v životě jsem překonala a co můžu mít záleží jenom na mně. Na každém mém dnu a každé mé myšlence. Dneska vím, že nejsem žádná oběť osudu, že jsem tvůrcem. Není důvod se trápit, co není a proč. Je to důvod najít smysl a změnit to a já už toho umím hodně změnit.

 

 

Jedna úsměvná věc, která mi došla. Po přečtení Matrix energetics jsem denně vytvořila sedm nemožných přání a pokoušela jsem se jim uvěřit. Jedno z nich bylo, ráno se probudím a budu mít na účtu 500000Kč. Zádrhel byl v tom, že jsem si nepřála, které ráno to bude a jak k tomu dojde. Asi měsíc mi většina klientů platila na účet a já doma mám malou hotovost, která mi není příjemná a pokouší se mi vnutit pocit nedostatku a malých rezerv. Musím se tedy dívat asi 4x tak často na účet, jak to tam vypadá. No a ten účet roste a pořád roste a já jsem ještě včera nechápala, proč zas mi lidi posílají peníze na účet místo hotově. Říkala jsem si ok. Je doba internetového bankovnictví, lidé nechtějí nosit u sebe peníze, přijmi to, pochop to, máš dostatek i když to nemáš doma. Přijala jsem to a dneska si říká, Simi, vždyť ty sis přála mít jednoho rána 500000 na účtu a ty peníze si tam tak krok po kroku hromadí, ale ty je vybíráš na dovču, půjčit dceři, placení v obchodech, platby faktur, nákup homeopatik v zahraničí, čili bráním realizaci mého přání, tím nutím více klientů, aby mi platili na účet. Letos jsem dala 250000 za zahraniční homeopatika, protože na účtu na to byly prostředky.

 

Všechno jde, všechno funguje, ale člověk musí denně tvořit svůj osud a zpracovávat svou karmu a povahu a nevinit druhé, co mu udělali a proč. Spíš pochopit sebe, proč se tam člověk dostal.

Život ukazuje, když jdeš dobře a co se děje, kdy ne. Návraty z pádů jsou vždy delší a bolestnější, vždy je šance, úplně vždy, ale vždy je každá další šance těžší.