Jdi na obsah Jdi na menu
 


Generace vzorců a viny

28. 8. 2013

Generace vzorců a viny

MVDr. Simona Müllerová, srpen 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, 28. srpna 2013

 

Vychovali jste ho, jak jste nejlíp uměli, ale on má svou karmu. Karmu výchovou nezměníte, potlačíte do určité doby.

 

Váš podíl – pozitivní, negativní je v tom, jaký vztah jste měli vy, jako rodiče k sobě. V jakém energetickém poli bylo dítě. Jestli jste se milovali nebo přetvařovali. Jestli jste si na rovinu říkali, co chcete, snažili se řešit. Pokud jste měli masku, lásky a fungující rodiny, dítě načetlo faleš, přetvářku, jako vzore rodiny a lásky, neboť nad tím je vzorec kolektivní, že rodiče se milují navzájem, milují své děti a jsou pravdivý. To je jakési pravidlo, které se vtiskává generace do lidí a lidé to berou jako fakt. Nebo snad někoho napadne, že by manželé neměli spolu být v lásce a úctě? Že by se množili bez lásky?

Ne, všichni chceme, aby vztah byl založený na lásce.

A když není, nutíme se do toho. Já sama dříve taky. Zdůvodňujeme si, proč byt ve vztahu, proč neodejít, proč neventilovat své pocity, takže pokud jste například!!! Nemilovala manžela a tvářila se, že ano, pak dítě cítilo rozdíl ve vnějším projevu a vnitřním vyzařování.

Pokud jste si například nevážila manžela a chtěla, aby si syn manžela vážil, proč, na základě čeho by měl, pokud jste si nevážila sama sebe a nevyžadovala úctu – vážit si syna k vám, na základě čeho??

 

Vše jen na základě vyššího pravidla, daného generacemi předků, že by to tak MĚLO BÝT! A na základě falešných projevů generací, kdy se všichni tvářili, jak se milují, ctí a místo toho se nesnášeli a podváděli se.

Dneska to už takhle neprojde, doba je jiná.

 

Generace do roku 1980 jsou vychovávány vesměs těmito vzorci. Vlastně VŮBEC NEUMÍ BÝT SPONTÁNNÍ. Nějak se tváří a konají, aby to vypadalo, potlačují své pocity a potřeby. Následně pak mohou zuřit, být arogantní, maska strachu a nejistoty, mohou vytvářet o sobě iluze, lhát, aby vypadali v očích druhých přijatelně, protože při pravdě o nich samých přijatelní nejsou.

 

Kde a proč vznikla tzv. nepřijatelnost člověka??

Musíme hledat v dětství a v karmě. A to už je individuální.¨

Např. vzorec, maminka tě nemá ráda, protože si neuklidil pokojíček, vyvolá v dítěti vzorec, že je milován a přijímán na základně míry uklizeného pokoje.

Všichni jste do určité míry poškozeni a doba nám pomáhá vším, co umí – elektromagnetické pole, práce světelných bytostí, přístup k informacím, vývoj léčitelských technik. Vše nám pomáhá to poznat, porozumět a přepracovat. Uvědomit si pravdu o sobě o dětech a rodičích v celých generacích a místo lítostí a vin se odhodlaně postavit, zbavit se toho, změnit to. Tím, že se změní každý sám v myšlení a konání, ovlivní svými energiemi i vzorci a PŘÍKLADEM ty druhé, jakmile lidi uvidí, že se nebojíte říkat pravdu a žít svou pravdu a čelit svým špatným vlastnostem veřejně, budou to další a další zkoušet, protože na vás uvidí zdraví, spokojenost, úspěch, lásku.

 

Co děláš, že vypadáš tak dobře? Žiji to, co cítím a mluvím pravdu, ať se děje cokoliv.

Není to o tom, na sebe všechno „vyslepičit“, ale jde o otevřenou komunikaci.