Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležitost

1. 11. 2014

Důležitost
Z dětství každý trpíme nedostatkem důležitosti a péče, protože požadavky těla dítěte jsou větší, než mu mohou chtějí, smějí, rodiče a okolí poskytnout. V této době výrazně pracuje plán duše dítěte, a dospělých a začíná předem domluvená hra. vlivem 8% svobodné vůle došlo u každého fyzhického těla historicky k většímu poškození, než byl původní boží plán procházet dobrem a zlem. V této době přicházejí galaktičtí posli, spojenci a propojujeme se s našimi paralelami a dimenzemi a dochází k prudké nápravě. Bude odcházet staré poškození rýmou, průjmem atd. 
Svoji důležitost postavte na tom, co skutečně dobře umíte a čím jste prospěšní sobě, svému domovu, svým přátelům atd. chybně je člověk naučený to co sám zvládá lehce, podcenit. Domníváte se, že vaše schopnost řízení auta "je nic", umí to přece spousta lidí. Dovolte si všimnout, že to neumí všichni, že jsou lidé, kteří vás potřebují, a že to auto řídíte líp než jiní řídiči. další téma je psaní na stroji, vaření apod. Vy to zvládáte bravurně, podcenujete sami sebe v ocenění a neuvedomujete si, že právě tím, jak snadno , lehce a rychle zvládáte ukol jste prospěšní pro druhé a jste pro ně důležití (osobní příklad: bábovku mi ze všech nejlíp upeče Evička. Látku mě nejlépe zašije Naďa, naprosto v bezpečí jako spolujezdec v autě jsem Inou, Pavlem a Honzou. Tito lidé jsou ve svých činnostech pro mě naprosto jedineční, nezbytní, důležití. Pokud ale oni nepřijmou význam důležitosti v mém životě, podcenují sebe, podceňují činnost, podceňují důležitost jako takovou. Pak se někde v jejich životě projeví deficit důležitosti a nahrazují si svoji potřebnnost tím, že slouží lidem, kteří je využívají, neumí odmítnout, vedle jiných schopných v určitém oboru se cítí meněcenní)
Dovolte si postavit svoji důležitost a potřebnost na jakékoli činnosti a věnujte 30 vtřein ztotožnění se s tím pocitem. P"otřebujeme vyjít z karmické hry odplaty, lítosti, do usmíření a porozumění. Jedině tím, že najdeme ve zdánlivě bezvýznamných činnostech sílu své důležitosti a uvěedomíme si historické kořeny deficitu se z toho dostaneme ven. Dnešní den radostným uvědoměním si důležitosti může změnit váš osud, váš rodinný život a může nastavit rovnováhu v dávání a přijímání. 
--