Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dotvoření muže, dotvoření ženy

24. 4. 2014

Dotvoření muže, dotvoření ženy

MVDr. Simona Müllerová

duben 2014

Žádný muž není hotový. Žena ho dotvoří. To si pamatujte.

Nejprve vy uděláte jeho, pak on svou existencí pomůže rozvinout a plně procítit vaše ženské já. Jak porostete vy, dáte opět jemu sílu a dotvoření. A pak zas bude on tvořit vás.

Muž, který odmítá ženské vstupy a tvoří se sám, nemůže dosáhnout celistvosti. Při hledání a nalézání sebe potřebujeme jeden druhého, a to tak, že prvně vstupuje žena a vkládá do muže tu část, kterou potřebují oba pro další vývoj a sebepoznání.

 

Sám muž si nikdy nemůže dát vše. Ani sama žena se nedotvoří. To nejkrásnější v každém vznikne právě tím, že se tvoříte, že žena najde, chce najít, muž jí dovolí najít a projevit jeho skryté možnosti.

Proto je lepší vstoupit do vztahu s nehotovým mužem a umožnit mu vyvinout se. Každá žena přednostně vytahuje, zjevuje na něm to, co potřebuje pro svůj vývoj ona. Až se následně dotvoří žena přes přítomnost vytvořeného muže, buď předají štafetu a dotváří se s jinými, nebo jedou po spirále dál a objevují v sobě stále nové možnosti.

 

Základ je v tom, že nejdříve tvoří žena muže. Ráda, bez soudů a kritik, odmítání. A on se nechá, protože jí věří.

Ona pak jako zázrakem najde kus sebe jen tím, že on je takový, jaký je.

Musíme to v hlavě přehodit, neboť většina žen chce muže hotového, stabilního, podporujícího, rozhodného atd. a muži většinou nesnáší vstupy žen a kultivaci.

__________________________________

Vždycky máme dary na překonání slabin, jen je najít. Každý úkol má už v okamžiku vzniku své řešení. To je zákon polarity na Zemi.

Každý má jen takový úkol, na který má možnosti. Například se i zeptat, absolvovat kurz, není to o tom zvládnout všechno sám. Ale poradit se, přijmout pomoc a pak konat, sám i s něčí pomocí. Ale dělat kroky. Čím dřív se nasadí činný postup, tím je řešení snazší, kratší.

Odklad, útěk, popírání, přmílání, potřeba ujištění, to vše jen komplikuje cestu ke štěstí nám určenou.