Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopis terapeutovi – jak být inspirací

7. 10. 2014

Dopis terapeutovi – jak být inspirací

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

Říjen 2014

 

Máš, Adriano velmi malé rozhodnutí pro práci, malé nadšení, chceš to, protože tě to z 25% baví, protože víš, že pracovat musíš, protože potřebuješ finance, Nemáš tam aktivní tvoření práce, tvoření klientů, vůbec z tebe nevychází žádné energie, kterými bys aktivně tvořila své další dny.

Energeticky sedíš doma jako pecka a čekáš. Vůbec tě není nikde cítit. Lidi o tobě nevědí vůbec. Potřebuješ vysílat energie a myšlenky, potřebuješ zářit radostí, zatím vyzařuješ spíše údiv. Další věc je, že ve svých nevědomých formách nemáš ráda lidi, máš rada jen některé lidi. Protože máš alterantivní zaměření, měla bys lidi, lidstvo hluboce chápat, hluboce milovat a být k nim shovívavá a chtít změnit svět.

Svět se mění tím,ž e se mění každý z nás. Tyhle aktivity v energiích nemáš. Dokonce tam máš rychle soudy na některé lidi, aniž by ti docvaklo, že za vším je jejich primární příběh z tohoto života, primární karmický příběh z jiných životů.

Lidi jsou teď ve velkém přelomovém období, jsou v zajetí dogmat výchovy, a tlaku doby, ve kterém se vyvíjeli. Lidi potřebují spoustu lásky a porozumění a současně nadšeného optimistu, který jim bude příkladem, který jim vmete do aury svoje vlastni pozitivní vzorce, nadšení pro změnu. Terapeuta, který miluje sebe, svoje tělo, duši a svůj život. Ty sama nezáříš, proto v této fázi svého života nemůžeš být lidem prospěšná. Proto za tebou nechodí. Ten čas, kdy nemáš práci, věnuj sebereflexi, sebepřetvoření, afirmuj se, změn vnímání sebe a života, jakmile změníš sebe, můžeš pomáhat lidem v jejich osobních proměnách a v rozvoji jejich uvědomění a prozření.