Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co chce žena?

2. 9. 2013

Co chce žena?

MVDr. Simona Müllerová, 2. září 2013. Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 

Ženy v převážné většině chtějí vztah, s jistotou, péčí, pozorností, aby jim muž byl oporou. Část probuzených a karmicky přeléčených žen má už zdravou sexuální touhu, čili chce od muže i sexuální zážitky, nejlépe citové a sexuální dohromady a výše uvedené k tomu. Je to ale otázka, ví vůbec žena, co je péče? Umí si o ni říct? Umí ji přijmout? Umí sama v sexu použít své tělo pro hru těl?

Jak ženy procházejí mou ordinací, vesměs sní o nemožném. Většina z nich chce svaly, ale málokterý muž, co vydělává peníze, tvoří i svaly. Málokterý muž, který vydělává peníze, má dostatečnou erekci. Doba je jiná. Ženy, které ke mně vesměs přicházejí, jsou narozeny 1960-1979. Tyto ženy, když byly slečny a dívky, byly obklopeny úplně jiným druhem mužů, tehdy muži měli mnoho sexuálních zájmů a byli k akci připraveni hned. Jenže uplynulo dvacet, třicet, čtyřicet let a jsme někde docela jinde. Muži našeho věku jsou potlačení, unavení a bez chuti se pokoušet udolat věčně nespokojenou ženu. Ženy jsou zklamané z manželství, kde strávily 10-30let a domnívají se, že po osvobození najdou typ muže, kterého potkaly kdysi, s výbavou v peněžence a v poklopci. Ale ty ženy jsou i zraněné a stydlivé, často baculatější a nechtějí sex za světla. Neumí se sexy obléknout, ukázat muži motivující držení těla, tvary a podobně. Muž je jangový typ a chce se dívat, chce sex za světla a potřebuje vidět ženské oblečení. Žena je luna, jin a temno, má to obvykle raději za tmy, k tomu stydlivá žena ještě raději za tmy, baculatá žena za tmy… Muži už nemají takový náboj, aby byli nadšeni ze sexu potmě, zejména když předtím sledují ženu ve volném, skoro pánském oblečení.

Rozvedená nebo volná žena by se měla více poznat, čelit svému studu, na to máme terapie, homeopatika, kapky, aby se mohla muži ukázat, aby věděla, co má ráda, kde to má ráda a uměla si o to říct. Čím je žena spokojenější a uvolněnější v sexu, tím radostnější a akčnější je muž a ochotněji s ní sdílí tyto aktivity. Je vhodné, když se zanedbaná žena po deseti a více letech manželství začne poznávat s jiným mužem, třeba zatím bez lásky, třeba s mladším mužem, ale pozná své tělo, své touhy, své možnosti, aby pak, až přijde ten pravý, ho neodradila požadavky. Když žena pozná dnešní muže, zjistí, že se skutečně zásadně liší od mužů práce a sexu schopných v letech 1970-1995. Tehdejší muži byli ještě pod tlakem rodičů a disciplíny a vesměs pracovali a sexovali a měli i více žen. Dnes je takových mužů málo vlivem doby, léků, vlivem potlačení ženami, vlivem malé motivace ženami. Pravá výbojná síla mužů poklesla. Je nutné, aby každá

žena pochopila, že je potřeba mužům pomoci. V prosinci, 21. 12. 2012 došlo ke zlomu a od 22. 12. je nové období asi na 12 000let, kdy je žena hnací silou života a dominující silou. Tím, jak předchozích 12 000 let muži potlačovali ženy a nevytvářeli si ženy milující, podporující, motivující a inspirující, se nakonec síla ženy obrátila proti mužům a brala jim sílu.

Jde o to, abychom teď nezničili muže, ale pomohli jim. Abychom nastolili novou rovnováhu, skutečnou, evoluční, novodobou. Rovnováhu plných peněženek a radosti v posteli. A nad tím vším by měla být láska. Jsme ve 2013. Bez existenčního zabezpečení je člověk pod stresem a těžko žije z lásky nebo sexu, většinou na to nemá ani chuť, je pohlcen existenčními záležitostmi. Dovolte, aby k vám přišla láska i peníze i sex. Sex je hnací silou všeho, práce, nápadů, zdraví. Láska je hlavní uzdravující síla. Když si všechno dovolíte, aby k vám přišlo, přijde. Pokud jste ale ucpaní, zanesení starostmi, stresem, negativními projekcemi, nemají tahle pozitiva ve vašem životě místo. Uvolněte to místo. Osvobozujte se krok po kroku. Doporučuji ženám, aby byly shovívavé k pevnosti údu muže a plnosti jeho peněženky pro začátek. Aby zatím s kýmkoliv poznávaly sebe sama. Aby dotyky přijímaly a dávaly a sledovaly své tělo, nebo i své srdce, co na to říká. Co se děje v ženě. Aby se ženy cítily s mužem v náručí bezpečně. Když se žena uvolní a oddá muži, když mu řekne, jak to má ráda, je velká pravděpodobnost orgasmu, kterým odmění muže. Jsem pro, aby se ženy nestyděly a přijaly do náruče i mladší muže; mají větší výkonnost a nejsou tak pokažení dobou. Žena se s takovým mužem lépe pozná a současně mu pomůže dozrát, a pak ho předá případně další ženě. Je potřeba, abychom si pomáhaly. Abyste se, holky, nestyděly, abyste nebyly pořád svázané starou, přežitou morálkou. Jsme dnes jiné ženy a muži jsou jiní muži. Ženy v mé ordinaci mají zcela nereálné představy o chování mužů k ženě a mají nereálné finanční a pracovní požadavky. Začněte tím, že se v sexu s mužem stanete sama sebou, opravdovou ženou. Pak jako opravdová sebe znalá žena, která nemá stud ani falešnou morálku, vstoupíte do života a energeticky si přitáhnete partnera na delší dobu. Přijde takový, jakého potřebujete pro svůj vývoj. Nehledejte jistotu, ale děkujte za každý krásný den, kdy se můžete vedle muže vybíjet a poznávat se. Ještě větší dar je, když i ten muž se vedle vás vyvíjí.

Přemýšlejte o tom…a začněte něco dělat… Vy, co se trápíte, chodíte ke mně nebo jinam kvůli nespokojenosti v samotě nebo ve vztahu… Víte vůbec, kdo vlastně jste????? Co opravdu chcete? Pro sebe.