Jdi na obsah Jdi na menu
 


Analýza 60tých a 70tých let

17. 11. 2013

Analýza 60tých a 70tých let

MVDr. Simona Mülerová, Jina Pokorná

17. listopadu 2013

 

Děti narozené 1960 a později, zažily vzpouru rodičů, sílu a odvahu něco měnit, vzepřít se kolektivu, mít svůj vlastní názor, prožily obsazení republiky 1968.

Já sama jsem seděla v obýváku a máma a sousedi bouchali hrncem a pánvičkami na balkoně a volali za osvobození republiky.

Podepisovali chartu a tajně a veřejně se vzpírali proti kolektivním vzorcům a státu.

Děti narozeni v 70 letech se narodily do doby velkého potlačení, rodiče věděli, že prohráli a všichni se stali stádovou ovcí. Tzv. rovnost lidí v socialismu znamenala stádovost, nemít názor, mít mandarinky o vánocích, hromadně vystát frontu na tvaroh, a ukrást co se dá ze státního, pokud chceš mít něco víc, nebo jinak, než druhé ovce. Hromadné nákupy v malých samoobsluhách po pracovní době, vaření, pivo a televize v králíkárnách – v bytě.

Revoluce 17. 11. 1989 bylo dětem narozeným v 70 letech 10 až 19 let. To znamená, že celé vtiskávání, nebo většinu, prožili jako stádová socialistická ovce bez svého názoru, bez práva na názor, bez možnosti se realizovat, bez možnosti se prosadit, bez možnosti být někým jedinečným, neuměli vytvořit svoji individualitu a prosadit se.

Ročníky 78 a 79 jsou na tom o maličko lépe, protože zažily dva roky vtiskávání vzorců po revoluci.

Sobota je den saturna, 16. listopadu byl první Fíbonaciho kód, 1,6 komponován do těl do osob do osudu. Neděle 17.11.2013 dává dva Saturny čili dvojitá moudrost proti dvojitým dogmatům, konzervatismu a starému řádu. Úplněk začal v 16 hod. 16 min. osudové číslo dne je 16, trojitý Fíbonaciho kód zasahuje do osudu a karmy lidí.

 

Závěr

Ročníky 1960 až 1969 nají v sobě odvahu ke změně a k prosazení se. Umí rebelovat.

Ročníky 1970 až 1979 mají problém mít svůj vlastní názor a strach prosadit se, co si o něm pomyslí druzí. Tyto ročníky žijí převážně podle vzorců daných společnosti, čili jak mají vypadat, jak mají vydělávat peníze, jak má vypadat rodina, koho mají milovat.

Tyto dny umožní nám všem uvědomit si právo na svoji jedinečnost, na svůj vlastní názor, na svůj vlastní pocit a umožní nám vykročit. Dny na vykročení budou zejména pondělí a úterý.

 

70té ročníky nevidí smysl proč radikálně vykročit, zatím co chtějí oni sami. Umí vykročit za tím, co by se mělo a co chce většina. Dnešní dny dávají možnost dovolit si vykročit a zjistit že se NIC NESTANE, že naopak jim bude lépe, lehčeji, svobodněji…

 

Dodatek

Vůdčí společenskou silou v ČR jsou silné 70té ročníky. Jsou to muži a ženy na vrcholu pracovní aktivity, muži a ženy vytvářející rodiny. Protože oni sami jsou vesměs stádový, tvoří vzorce i práci podle obecných vzorců. Samozřejmě jsou výjimky, které osobně znám a velmi si vážím narozených v 70 letech, kteří své rodiny, své lásky a své výkony v práci dělají podle srdce, a ne podle druhých ovcí.

 

Potřebuji, aby 50 ročníky poslaly nápaditost, snahu řešit, vymyslet, jednat, hledat. Aby 60 ročníky poslaly rebelii, ochotu bojovat za sebe, svobodu za nás všechny. Aby 80 ročníky poslaly moudrost duše a nadhled všem lidem, celé republice, aby ti ze 70tých let co nejsou ovce, co vylezly ze stáda, aby to ukázaly dalším. prosím vás, lidi, pošlete své vzorce do Sítě vědomí nad Zemí.
Děkuji
SM