Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální témata

18. 11. 2014

Aktuální témata

MVDr. Simona Müllerová, 18. listopadu 2014

 

Uvědomte si, že jste člověk, emoce jsou přirozené a emocemi musí odejít staré, nezpracované, někudy to odejít musí. Lidem se čistí emoční centrum v mozku, takže nános nezpracovaných, nedožitých emocí se nyní projevuje v rámci přenastavení.

Muži byli hodně potlačeni, historicky, v mužských projevech, vychováváni ženami bez mužů, muži ve válce, v práci.. nebo svobodnými matkami. Muži se neumí chovat jak MUŽI, ale ženy to po nich historicky vyžadují, nicméně současně vyžadují, aby jim muž zženštile pomáhal.

Mužská ryzost se musí opět kultivovat tím, že jim umožníme být pravými muži… a v rámci evoluce a emancipace jen přiměřeně je donutíme dělat domácí práci. Záleží i na typologii.

Obvykle chtějí mladé ženy muže akčního, s dobrou prací, finančním zabezpečením, se svaly, odvahou.. Když ho mají, chtějí, aby myl nádobí a uklízel.. nebo i vařil.. Spousta žen je stále nespokojená. Nepřijetí těla, necítí se dobře v těle a chtějí, aby muž jejich tělo vyléčil.

Píšu to proto, že jste v kolektivních vzorcích kamarádek a společnosti a musíte si ujasnit svůj nadčasový postoj, dovolit si mít to jinak, předkládat kamarádkám moudro..

Jonáš byl nástroj na cestě k porozumění sobě a mužům, nástroj na cestě k lásce. Vždy jste ve hře oba, a tak i on měl šanci se ledacos naučit. Samozřejmě že je vždy nutné vymezit hranice !!, ale současně je denně posouvat sem a tam podle aktuálních okolností. To je nezbytné. Konverzovat o pocitech a potřebách. Zkoušet !!, především zkoušet, co vám a jemu vyhovuje a měnit to, denně, až najdete variantu, která je vhodná. Pokud on nechce tvořit vztah evolučním způsobem, čili pravdivě o sobě, o vás, o pocitech, metodou pokus omyl, zkusit... vyhrát… prohrát…chybovat…poučit se...změnit !!, především změnit…, pak nemá smysl s ním ztrácet č as, zaostala byste ve vývoji člověka na Zemi. Otec je první muž vašeho života, jeho vzorce chování a cítění.. jsou základní pro postoj dítěte ve skupině lidí, u vás mužů. Stejně tak postoj matky od početí určuje, jak se dcera chová k mužům. To je téma, které vás nyní trápí, protože rodiče byli spolu v jiné době, jiná generace, zvyky a jejich pravidla vztahů, manželství, rodičovství jsou téměř nepoužitelná pro dnešní úroveň společnosti, duší a těl. Může být i zkreslení pohledu na muže a upřednostňování materiálních hodnot proti citovým. Uvědomte si časovou osu a vliv rodičů, představte si, jak se vajíčko a spermie

přibližují a jsou v bezpečí. Jste novým prostředím okolností svého vzniku…dejte tam lásku. Představujte si, jak jste si otcem a matkou a milujete vajíčko, spermii, pak embryo.. a dál.. jste v bezpečí Vztahy jsou bezpečné.. Embryo, plod, dítě, duše věděli, do čeho jdou, a měli trochu obavy. Řekněte si, že to zvládnete, že se nenecháte odklonit jejich chováním od vaší podstaty lásky, vstřícnosti a proměny !!! Jste jedinečná kombinace rodičů, ne jako oni, ale kombinace, vezměte plastelínu, červenou a modrou.. smíchejte. Vznikne něco docela jiného.. A formujte se sama. Jim vděčíte za základy pohybu, hygieny, společenského chování, orientace v prostoru, ale nemusíte přebírat zvyky, které se nehodí do dnešní doby.

Dítě nezná okolnosti tohoto života, natož karmy, a dělá závěr o chování rodičů ve vztahu k přítomné situaci, čili zkreslený závěr, chybný blok, který si nese, zejména je-li emočně zabarven. Pak nejste schopna byt přirozená, spontánní, podle své pravé podstaty a hrajete opakování nebo protipól rodičů. -------------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 homeopatie, SRT, karma, reiki, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz