Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální info k evoluci – 4. října 2013

4. 10. 2013

 Aktuální info k evoluci – 4. října 2013

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu Jindřiška Ina Pokorná, MVDr. Dagmar Peterová

 

 

S postupující evolucí se těla stávají citlivější k energetickým polím druhých lidí. Pokud máte např. vzorec na selhání, propojíte se snáz s člověkem, co ho má, co zrovna prožívá selhání. vaše pole vyhodnotí spouštěč a vytvoří ve vás pocit selhání. Nezkušený nepozná, zda je to jeho nebo načtené a nazrcadlené. Proto je nutné se věnovat pozitivům a odkládat své stíny a vyzařovat zatím vědomé pozitiva. Např. jsem krásná a cítit to. zkusit se ztotožnit s pocitem a pokusit se vyzářit. Aspoň se domnívat, že jsem krásná, mám finanční hojnost. Prvotní rozhodnutí a vědomá afirmace představa, že fakt záříte způsobí, že se to stane. Svým polem pak přitáhnete další zářivé a odtlačíte ty nevhodné zářiče, která vás strhávají dolů a oslabí. Je nutné si to uvědomit a neustále na tom pracovat dřív. než vás dostanou negativní pole z okolí. Těhotenství je jak Boží tvoření. Tvor prochází evolučním procesem od jednobuněčného organismu až k vysoce vývojové formě. Zažívá primární jednotu těla, duše, ducha a matky. Vesmír a matka jsou tvůrci, dítě a matka dýchají stejný vzduch, mají společný metabolismus, cítění, matka má emoce dítěte, dítě matky. Moderní matka miluje dítě a vědomě ho tvoří, aby bylo milující a milované, přijatelné a v bezpečí ve sdílení s druhými lidmi. Naše matky ale byly zatížené dobou, nerozuměly tomuto aktu tvoření. Vesměs plnily kolektivní plán socialistické rodiny. Dnes hledáme svou identitu a své pocity, své sdílení. Dovolte si oddělit se od rodiny krve a přijmout rodinu duše a Boha. Vnitřní rozpor máte z toho, že vzorec matky vložený v těhotenství není váš vzorec a můžete být v zásadním rozporu s vaším plánem duše a vědomým konáním a cítěním. Výňatek sms od paní A. Já se přestávám divit tomu, co se děje. za vším je zákon. A my jsme neúprosně zodpovědni za to, co se děje, a co se nám děje. Jelikož se to neděje, ale dějeme si to sami. Že jsme to s vámi zvládly dříve, než se ze mě stala nespokojená brblající troska, která hledá chyby v jiných. Mám pocit, že se ale příběh neuzavřel.

 

Záměr setkání. Evoluce spojuje lidi z rodiny duše. Lidi, co se dívají na svět podobně. Někteří slepí jsou přivedeni k vidícím, aby prozřeli v jejich společnosti, aby dostali šanci vrátit se ke své podstatě. Nebo aby už za odměnu (neboť už mají odžité karmické tresty) změnili způsob života. Vždy je ale nad vším svobodná vůle člověka. Proto se každý rozhoduje, jestli zůstane slepý, hluchý a umrtvený anebo se otevře. Bohužel, svobodná vůle je přeci jen podřízená božím zákonům, které směřují k lásce, zdraví…proto je-li svobodná volba proti vůli Boha a záměru osudu, člověk, který se od daru Universa odkloní, onemocní, má materiální ztráty a jiná upozornění, únavu. Tělo a prosperita nám jasně ukazují, jestli jdeme dobře nebo ne. Rodina krve je karmický závazek, kterému neutečeme. Rodina duše je cíl. Je potřeba sledovat, ve kterých situacích, s kým a kde je nám dobře, lehce, daří se… a kdy je únava, bolest…hledat souvislosti.

Je doba, kdy se lidem bere falešná identita vytvořená prostředím, přáním rodičů, časopisy. Zřejmě nebudete vědět, co je přirozenost, jak se chovat, co si vybrat. Důležité je v téhle evolučně přestavbové době si uvědomit, co chcete jen vy, naprosto bez ohledu na druhé,

protože druzí jsou také v přestavbě a nevědí, anebo jsou ještě ovlivněni přáním rodičů a dobou minulou. Okamžitá zpětná vazba dobré volby je, že je vám fajn, nebo se dílo podaří. Riziko je vina, že jste udělali něco proti dřívějším zvykům, proti přání rodičů, proti zaběhlým názorům ve skupině, kde se pohybujete. Jediný správný pocit je blaženost, klid uvnitř vás a snadnost činu. Případné následné viny mohou zmařit pozitivní vývoj událostí a zpochybnit správnost volby. Zastavte se teď na chvíli a dovolte si být spontánní, vždy, nepřemýšlet o vhodnosti slov, činů, ale udělat spontánně to, co vám v tu chvíli duše vnukne, pak si dovolte to prožít, nezkoumat, co by tomu řekla máma nebo kámoš. Dovolte si mít své spontánní pocity a zážitky a mít svou vlastní i morálku, protože spontánní morálka vedená duší je to nejlepší, a to se musíme naučit.

S produchovněním hmoty bude tělo vnímavější k hlasu duše, ale pokud jste naučeni vše logicky analyzovat a uplatňovat kolektivní názor na věc místo svého POCITU, pak se duše ke slovu nedostane a vy budete v zajetí rozumových úvah. Vést vědomý rozhovor s duší, s intuicí, s průvodci, je otázka cviku. Čím více spontánní pocit potlačíte, čím častěji nebude následovat čin podle prvotního pocitu, tím déle budete omezeni. Může se stát, že poselství přijde a vteřinu po něm panika, strach z činu. Vzpomeňte si na mě, co vám říkám, první byl pocit jiný než strach, strach byl až blesková reakce, zvyklost těla a zaseknutí se ve vzorcích daných někým jiným, než je vaše pravá podstata. Intuice vás vždy, i když nečekaně, povede na místa, k lidem…kde je to, co hledáte. Až se to naučíte, získáte spoustu času, který nyní ztrácíte řešením v nevhodnou dobu, s nevhodnými lidmi, na nevhodných místech. Získáte mnoho energie, kterou nyní plýtváte na udržení směru, který jste stanovili rozumem…