Jdi na obsah Jdi na menu
 


Afirmace; rozbor dne – úterý Mars

17. 9. 2013

Afirmace; rozbor dne – úterý Mars

MVDr. Simona Müllerová, září 2013

Korektura textu; MVDr. Dagmar Peterová

 

Mám vždy dostatek času, prostoru a prostředků na všechno, co potřebuji, mám vždy dostatek lásky, radosti, štěstí a zdraví na všechno, co potřebuji.

Každé úterý je den Marse.

Můžete zdravit Marse jako takového, božstvo, planetu, odvahu, vůli, disciplínu, zaměření, dotažení, přímost, čestnost, spravedlnost, výkon.

Každé pondělí večer doporučuji: „Vítám tě, Marsi zítřejšího dne, a děkuji ti, že pro mě pracuješ, že mi pomáháš, děkuji ti, že mě prostupuješ, dáváš mi odvahu vůli, disciplínu, čestnost. Děkuji ti za jasný výkon, zaměření a dotažení.“

Podobný pozdrav každé úterý ráno, každého 9., 18.,27. v měsíci. Můžete zdravit Marse měsíce září a Marse vašeho data narozeni (1976)...většina z nás má Marse v roce narození. Pokuste se procítit. Lidé vesměs neumí vnímat, procítit, tisíce let je to nikdo neučil. Čím více cítili, vnímali, tím více trpěli. Ale je to jinak. Adaptujeme se na teď a tady, 2013, a musíme prociťovat kromě PC, mobilu, lékařské techniky apod. i naše tělesné funkce, otevřít je, ROZVZPOMENOUT si, aktivovat systémy duše a těla a nastavit se na nové funkce, je to požadavek doby.

Večer doporučuji poděkovat, např.: „Děkuji ti, Marsi, za podporu v dnešním dnu.“

Marse můžete aktivovat kdykoliv, nemusíte ho mít v datu. Jen tak… propojit se s ním Postupně rozeznáte ve svém těle, propojení. Je to jako když se hladový nají, unavený usíná, změna pocitu v těle. Chce to pozorovat odezvu těla a nervat tělo do rozumových pozic.