Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyvázání se z karmických závazků

23. 1. 2013

Vyvázání se z karmických závazků

 

 

MVDr. Simona Müllerová – leden 2013

Korektura textu: Ina Pokorná – 1. ledna 2013

 

 

Dávno minula doba, kdy si partnerské vztahy zdůvodňujeme rozumem, morálkou, manželskými sliby nebo manželskými smlouvami. Mnozí z nás mají v sobě pořád zvyky vyhodnocovat otázky citu přes materiální hodnoty, nebo přes morální principy vymyšlené někým jiným. Mladá generace to vnímá jinak, duchovní lidé také a zbytek populace je potřeba naučit přizpůsobit se novým evolučním podmínkám a požadavkům doby.

 

Na základě závazku z minulých životů se v tomto životě potkáváme s více karmickými partnery, přičemž jeden je ten hlavní dvojpaprsek duše, kterého hledáme po většinu inkarnací. Pokud tělo, ve kterém je partner duše, nezvládne životní lekce, nemůže se tak, jako tak, propojit s druhým partnerem, a mít harmonický láskyplný vztah.

 

Než potkáte partnera duše – svého skutečného životního partnera, musíte projít přípravou přes více vztahů. Uvědomit si, kdo jste, co od partnera chcete, co jste schopni tolerovat. Smysl všeho života na Zemi je žít sám sebe v lásce k sobě a v lásce ke všem projevům života na Zemi. Váš dosavadní partner je rozhodně partner karmický, se kterým se máte něco učit, a čas, a karmická terapie, ukáže, zda to je váš dvojpaprsek, nebo jenom nutná cesta. Tak, jako prvnáček prochází základem psaní a počítání, tak i pozemšťan prochází přípravnými vztahy, které považuje za lásku na základě svých dosavadních zkušeností, na základě karmické zátěže, podle míry potlačení sebe sama. Kvůli strachu většina lidí své spontánní projevy potlačuje (lásku, sexuální potřeby, hněv, pláč aj.)

 

Uděláme meditaci, kterou můžete dělat se svým partnerem, kamarádem, známým, prostě s karmickou osobou, odblokneme vaše karmické závazky a nastavíme energetické pole, tělo duší ducha, vědomé a nevědomé formy bytí na svobodu abyste se svým karmickým partnerem nebo přítelem mohli být každý sám za sebe pro teď a tady a mohli řešit pouze své dnešky, nikoli dluhy z minula.

 

Karmická osoba přivedená vám do života, může také s vámi dožívat vztah za jinou karmickou osobu, se kterou jste úlohu nezvládli. Tím se řeší podobné podobným, přesto, že hráči spolu nemají tak pevné karmické závazky, jako měli hráči před x lety.

 

Přejdeme po barvách čaker do hladin alfa.

Červená – bezpečí, oranžová – odvaha, žlutá – kdo jsem já, přijímám pravdu o sobě, růžová zelená – odpouštím sobě, odpouštím tobě, mám naději, modrá – vyjadřuji se

svobodně, snadno, rychle a srozumitelně, fialová – přijímám intuici, a nechám se jí vést, bílá – jsem v jednotě s Bohem a se sebou.

Nyní jste v hluboko v hladinách alfa, ve svých myšlenkách se můžete dostat kamkoliv na tomto světě a ve vesmíru.

 

Přeneste pozornost do svého koutku – do místa, které máte na světě nejraději, kde se cítíte být zdravý, spokojený člověk. Jste v bezpečí. Je to místo skutečné, nebo vymyšlené.

 

Procházíte svým koutek ve svých představách a s archandělem Raquelem harmonizujete své hmotné tělo a jemněhmotná těla. Děkuji ti Raqueli za harmonizaci všech mých hmotných i nehmotných těl. Děkuji ti arch. Jofieli, že s tvojí pomocí se zjeví pravda o mě a že s tvojí pomocí ji přijmu. Odpouštím sobě, že se bojím pravdy o mě a prosím tě Jofieli, dej mi sílu, dej mi víru přijmout pravdu o mě. Jste ve svém koutky vy a vás partner.

Pro tuto chvíli já – Aneta – já Zdeněk.

Sedíte proti sobě, Raquel ladí vaše těla a ze 3 čakry, z plexus solar vychází energie archanděla Jofiela.

 

Oba vnímáte svou první čakru – tmavočervenou bezpečí, Aneta říká – jsem v životě v bezpečí, jsem sama se sebou v bezpečí, jsem se všemi muži v bezpečí, Zdeňku, jsem s tebou v bezpečí. Zdeněk říká – jsem na zemi v bezpečí, jsem sám se sebou v bezpečí, se všemi ženami jsem v bezpečí, Aneto, jsem s tebou v bezpečí, ať se děje cokoliv.

 

Oba vnímáte svoji druhou čakru – barvu oranžovou – 2 cm pod pupkem – zapadající slunce prohřívá váš podbřišek. Aneta říká – zbavuji se strachu ze vztahů a ze života a přijimám odvahu. Zdeněk říká – zbavuji se strachu ze života a přijímám odvahu. oba říkají – zbavujeme se strachu žít. Prosíme archanděla Uriela, aby spálil všechna omezení ve zdraví, štěstí, lásce a finanční prosperitě.

 

Prosíme archanděla Uriela, aby spálil všechna omezení, všechny vzorce, strachy, které brání v radikálním sebepřijetí a v radikálním odpuštění se všemi zúčastněnými karmy.

 

Prociťte oheň archanděla Uriela a osvoboďte se od všech omezení. Přijímám zodpovědnost za svůj život. Přijímám zodpovědnost, přijímám svobodu

prosíme archanděla Anaela, aby spálil, roztavil pouta, okovy, kterými jsme se sami omezili ve svobodě, lásce, harmonii.

 

Přenášíte pozornost do 3 čakry, žluté do plexus solar, a propojujete se s energií archanděla Jofiela. Jofiel vás naplňuje zlatým světlem, cítíte odpuštění sami sobě, cítíte svou vnitřní pravdu, a Jofielovou silou a moudrostí se rozpouští vzorce, které jste přejali od jiných lidí, a které nejsou vaší přirozeností. Z vašeho středu se otvírá

vaše přirozenost, a vy si uvědomujete, že jste žili sny, plány a představy někoho jiného, že jste se báli být sami sebou, otevřít svoje srdce, ukázat svoji pravou povahu, a že jste celý život nechali sebou manipulovat druhými, a sami jste vmanipulovávali sama sebe do společensky přijatelných vzorců. Zavoláme archanděla Raziela, Razieli, prosím tě, spal všechna omezení všechny vzorce a manipulaci, ať v tuto chvíli shořím jako fénix, a jako volná svobodná bytost vzlétnu ke své pravdě. Ať vím v tuto chvíli, kdo jsem já a jaká je má přirozenost.

 

Archanděl Jofiel a Raziel ve vaši čakře pomáhají rozpouštět uzly a bloky a uvnitř vás se rodí nové pojetí sebe sama.

 

Mám svobodu se rozhodnout. Přijímám své vnitřní pocity a potřeby, přijímám své touhy a uvolňuji se všemu, novému, úžasnému, krásnému, nečekanému, nenadálému. Děkuji poli neomezených možností, že mě provádí krásnými shodami okolností a pomáhá mi řešit situace, které svým rozumem s zkušenostmi řešit neumím. Přijímám vedení vyššími silami dobra.

 

Dýcháte dál a přecházíte do 4 čakry - zeleno růžové. Sedíte proti sobě a vnímáte svoji srdeční čakru, na chvíli se zaposlouchejte do tepu vašeho srdce, 4 čakra je čakra důvěry, naděje, a odpouštění. Aneta říká – odpouštím sobě, odpouštím tobě, dík, že mi odpouštíš. Zdeněk říká – odpouštím sobě, odpouštím tobě, dík, že mi odpouštíš. Aneta říká – dávám ti svobodu v myšlení a konání, Zdeněk říká – dávám ti svobodu v myšlení a konání, oba říkají – dávám sobě svobodu v myšlení a konání.

 

Tyto věty a postupy můžete používat kdykoli ve svých představách s virutální projekcí, jakéhokoli svého partnera, můžete je použít se skutečným partnerem, nebo vám kamarádka nebo kamarád zahraje vašeho partnera, se kterým potřebujete řešit karmické závazky.

Zavoláme archanděla Muriela a poprosíme ho o otevření srdce a o vyjití z kruhu. Pokud máte u ruky gumičku, proveďte rituál otvírání kruhu přestřihnutím gumičky. Gumička vám symbolizuje karmický kruh, ve kterém se pohybujete. Neustálé opakování situací. Dovoluji si svobodu a vycházím z kruhu – střihněte. Nyní svoji pozornost vraťte zpět k arch. Murielovi, srdci a plícím. Nadechujte svobodu a odpuštění. Ve své mysli máte významné životní partnery, se kterými je nutné si odpustit. Já Aneta, odpouštím sobě, já Aneta odpouštím tobě Zdeňku, odpouštím tobě Jiří, odpouštím tobě Slávku.

 

Já Aneta tou částí mého božského já, která je k tomu oprávněná, jako Simona odpouštím tobě Zdeňku, odpouštím tobě Rastislave, já Aneta já Simona odpouštíme sobě a odpouštíme vám. Já Aneta já Simona děkujeme, že nám odpouštíte, Zdeňku, Slávku, Jiří, Rastislave. Děkuji, že nás propouštíte ze svého života a dáváte nám svobodu v myšlení a konání tak, jako i my dáváme svobodu v myšlení a konání vám.

 

Zdeněk říká – odpouštím sobě, odpouštím tobě Aneto, Simono, Věro a Lenko. Děkuji, že vy odpouštíte mě. Dávám vám svobodu v myšlení a konání a děkuji, že vy dáváte svobodu v myšlení a konání mě.

Já Aneta já Zdeněk prosíme o vyvázání se z karmických závazků všeho druhu se všemi zúčastněnými, já Aneta a já Zdeněk přijímáme svobodu ve zdraví, v lásce, v práci, majetku a financích. Já Aneta, já Zdeněk přijímáme celým svým srdcem a celými našimi plícemi svobodu a lásku. Otvíráme se novým možnostem, propojujeme se tou částí mého božského já, která je k tomu oprávněna, se všemi zúčastněnými, zejména se Simonou, Jiřím, Slávkem a Rastislavem.

 

Jsme pravdivý, žijeme opravdovost našeho srdce. Vedeme vědomou konverzaci, jsme v proudu synchronicity. Vnímáme shody okolností a zbavujeme se rozumových vysvětlení a rozumových omezení. Sjednocujeme naši mysl, naše srdce a náš dech. jsme pod Božím vedením a přijímáme všechny shody okolností, přijímáme volné proudění všech emocí a zážitků, abychom se v tuto chvíli jednou pro vždy bez výhrad a bez podmínek osvobodili od karmických závazků.

 

Jak myslím dnes, takový jsem zítra. Přijímám opravdovost svého projevu a dovoluji si být spontánní, zbavuji se neustálého opakování lekcí a v tuto chvíli prožívám naprostou svobodu srdce a dechu a uvolňuji se veškeré lásce mezi Simonou, Rastislavem, Slávkem, Jiřím, Anetou, Zdeňkem, Lenkou a Věrou. Necháváme proudit radikální odpuštění a radikální sebepřijetí. Dovolujeme si být zranitelní, dovolujeme si prožít bolest okamžiku, abychom se otevřeli novému, čistému, a přirozenému pro teď a tady.

 

Znovu povoláme archanděla Uriela, aby spálil nenávisti, uvolňující se z doposud potlačovaných emocí, nenávist je pouze druhá polarita lásky. Pravda o mě je ta, že čím víc nenávidím, tím větší lásku jsem potlačil. Děkuji za odvahu, přijetí pravdy o sobě.

Arch. Zadkieli, jsem otevřena bolesti při rozvázání karmických uzlů, přijímám všechna zranění v plné míře a bez výhrad a bez podmínek se v tuto chvíli osvobozuji. Arch. Zadkiel osvobozuje srdce tak jako princ Šípkovou Růženku. Růžové trní zraňuje a člověk krvácí, než se dostane ke své lásce, ke spontánnímu polibku toho, koho miluje celým svým bytím, dlouhá je cesta k osvobození srdce a dlouhá je cesta k přijetí sebe sama. Je to ale jediná cesta, která v dnešní době umožňuje skutečné zdraví a harmonii ve všech sférách pozemského života.

 

Přijímám sebe, přijímám tebe. Přijímám tvůj postoj k této situaci ale já sám/sama za sebe volím okamžité uzdravení a svobodu srdce. Volám archanděla Natanaela, aby povolal všechny síly dobra a zázrakem a otřesem měl zbavil všech omezení v lásce a zdraví. Děkuji všem archandělům a ostatním silám dobra, že mi pomáhají, děkuji mým vědomým i nevědomým strukturám, mým hmotným i nehmotným formám bytí, že mi pomáhají k osvobození mě, jako celku.

 

Dýcháte pomalu a zhluboka.

Přecházíte do 5 čakry tyrkysové modré a sněhově bílé. Je to čakra vůle a komunikace. Nacházíte ta správná slova ve správnou chvíli a bez výhrad a bez podmínek si dovolujete vyjádřit, co právě cítíte. Děkuji ti jupitere, že vedeš mou vědomou konverzaci a pomáháš mi ve shodách okolností vyjádřit to, co cítím a to co mě vede ke svobodě. Zasloužím si a přijímám lásku, úctu, péči a pozornost sám k sobě i od druhých. Dovoluji si jen přijímat a v tuto chvíli přijímám svá slova a myšlenky mířené ke mně, sama sobě říkám, jaká jsem, mám se ráda taková, jaká jsem a dovoluji druhým, aby mě měli rádi takovou, jaká jsem. Nepotřebuji společenské normy, ani lékařské diagnosy o zdraví a společenské a lidské přijatelnosti. Přijímám sebe sama svým srdcem.

 

Dýcháte dál a přecházíme do 6 čakry – fialové, do třetího oka. Do čakry telepatie, intiuce a hormonálního řízení.

 

Osvobozuji svůj hormonální systém od morálních pravidel, od lékařských diagnos od pochybných norem vnímání života. Aktivuji svoje sociální centrum a ujasňuji si novou hierarchii hodnot a novou hierarchii postavení osob v mém životě. Středem mého života jsem já a chovám se tak, že jsem druhým příkladem a druzí mě radostně následují a napodobují. Žijeme radost a svobodu srdce, neboť já sama se ve svém životě cítím svobodná, spontánní a ve shodách okolností zažívám nové a nové radosti. Uvědomuji si, oč radostnější jsem, když se zbavuji potlačení a vmanipulování sebe sama do kolektivních vzorců. Přijímám a otvírám se novým možnostem mého osobního projevu. Děkuji za vedení a sjednocení. Učím se snadno a rychle novým, dosud nepoznaným spontánním projevům a přijímám zážitky s nimi spojené.

 

Dýcháte dál a přecházíte do 7 čakry – barva třpytivě bílá.

Bůh mě vede, Bůh mi ukáže cestu, teď a v každé chvílí mého života a já všemi mými čakrami, všemi mými systémy ho cítím, vnímám sebe jako součást božství a vnímám tebe, jako součást božství, a na úrovni Boha jsme jedno, já jsem ty a ty jsi já a a já ti odpouštím.

 

Aneta říká – celým mým božstvím ve mně i vně mě odpouštím sobě, odpouštím tobě, vnímám se a vnímám tebe a vím, že všechno je odpustitelné. Vnímám sebe, vnímám tebe Zdeňku, Slávku, Jiří a vím, že vše je odpustitelné a odpouštím sobě, odpouštím tobě, dík, že mi odpouštíš.

 

Zdeněk říká – odpouštím sobě tou částí mého božského já, která je ve mně i vně mě a odpouštím všem. Jménem Zdeňka, jeho struktur, jménem Jiřího, Rastislava i Slávka odpouštím tobě Aneto, odpouštím tobě Simono, odpouštím tobě Lenko, děkuji, že mi odpouštíte a hluboce v sobě vím, že vše je odpustitelné a že to, proč jsem tady je pravda mého srdce a já v tuto chvíli volím sebe, volím lásku, volím pravdu mého srdce.

Bůh mě vede, Bůh mi ukáže cestu. Děkuji.

 

Sedíte proti sobě a všemi čakrami se vnímáte. Archandělé a Bůh rozplétají karmické uzly, odstraňují překážky ve štěstí, zdraví a lásce a vy jen sedíte a vnímáte svého partnera svými čakrami, vnímáte ho tělem, duší i duchem, vnímáte ho celým svým božstvím a víte, že všichni jste v jednotě a že to hlavní, proč jsme tady je pravda našeho srdce, vnímám tě a odpouštím ti, děkuji, že mě vnímáš, a odpouštíš mi.

 

Vaše nehmotné struktury se harmonizují, vaše jemněhmotná těla se skládají v novou úroveň a po barvách čaker se vrátíme zpátky.

 

Bůh mě vede, Bůh mi ukáže cestu.

 

Barva bílá, fialová, modrá, zelená, žlutá, oranžová, červená.

jste zpět v těle, vítáte svou duši, vítáte všechny formy svého nového bytí a uspořádání a jste otevřeni novému krásnému nepředstavitelnému.

 

Děkujeme všem silám dobra a sami sobě, že nám pomáhají.