Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úskalí přechodu člověka z hrubohmotného na duchovního

4. 3. 2013

Úskalí přechodu člověka z hrubohmotného na duchovního

MVDr. Simona Müllerová – únor 2013

Korektura textu; MVDr. Dagmar Peterová, 7. února 2013

 

Z mailu klientovi

 

Romane, můžeš být sebeduchovnější, ale pokud jsi v těle, neutečeš lidským zkušenostem a zážitkům, jsou to pravé lekce - za jak dlouho a zdali vůbec se ti podaří najít cestu zpět, ke světlu.

 

Temní nasedají na tvé nezpracované bloky, na úskalí, čili jsi systematicky naleptával svou manželku na jejím ženství, kráse, přitažlivosti, na jejích nejslabších stránkách. Tvoje ego, pocit finančního nedostatku, potřeba se finančně zabezpečit, stará krutost bojovníka a sexuálně zdatného a krutého muže zase stahovala tebe.

Temné síly mají permanentně zájem, aby stáhly bytosti světla na svou stranu, oslabily a znečistily. Opakovaně jsi byl upozorňován, ať se tomu nesměješ, nepodceňuješ. Musím říct, že tvá prohlášení, že tě nedostanou a jiná slova budila hrůzu, co se asi stane a kudy tě dostanou. Vzhledem k našim denním pracím na tobě ses zmítal nahoru a dolů, našeptávači tě hnali k Adrianě, chtěli sex s Adrianou, chtěli její peníze.

 

A ty jsi to vůbec nedokázal zvládnout, říct pravdu, čelit tomu, mít terapeutický nadhled. Nádherně ti ukázali, jak tě pohltí, na vše ostatní jsi zapomínal, na manželku, jako omámený.

 

Pokud to teď budeš opět popírat, jsi stále v temnu, jsi stále na opačné straně,

je to naprosto evidentní zvenku.

Nic neoblomilo tvé srdce, abys řekl, jaká je pravda. Svoji nejbližší jsi nechal plakat a prosit o pomoc, jaká krutost. A vidíš, jak snadno jsi jí byl schopen.

Nemáš znalosti ani zkušenosti, jsi člověk, s minimálními znalostmi duchovna, který se nic neučil, téměř nic neafirmoval, za celou dobu ses nenaučil vyjmenovat základní věci, neboť i to by tě chránilo a vyvedlo včas ven.

 

Temno v tobě a na tobě zničilo tvůj vztah s manželkou, její důvěru v tebe, přišel jsi úplně o vše, o lásku, o bydlení, o důvěru, o léčení lidí, čili poslání každého na planetě. Naprosto o všechno... A proč? Proč to došlo tak daleko?

Denní krmení ega, lačnosti po penězích a propojováním se s Adrianou. Ona

za to ale vůbec nemůže. Naprosto nemohla vědět, čím má znečištěné své pole a co ti dělá.

 

Říkala jsem ti, jsi jí posedlý, omámila tě, jsi jí obsazený, vše jsi podceňoval, male dítě neví, když sní fialovou kuličku, že jí rulík a že se otráví. Jedl jsi ty kuličky, neboť jsi nevěřil, kde je zdroj jedu. Kdybys připustil nebezpečí opačné polarity, už by se s tím dalo pracovat. Popíral jsi vše, možnost znečištění, možnost temných na tobě a v tobě. Vše jsi zlehčil a zesměšnil a oni ti nakonec ukázali, že jsou mocnější než ty. Tvá malá vycvičenost, tvá karmická zranění, nedostatek lásky v karmě i v tomto životě, snaha mstít se, snaha mít peníze, vzteky, to vše tě snižovalo. Stačilo připustit, že proti silám mimo hmotný svět jsi slabý.

 

Vím, že jsou obě síly nesmírné a je nutné mít pokoru a úctu k oběma, temní jsou tu jako polarita, a tak to prostě chodí. Je nutné vědět, že JSOU, a to jsi popřel, je nutné se denně aktivovat na světlo, což jsi nedělal, zlehčil jsi vše a dívej, kde jsi, co je z tebe. Chtěl jsi léčit, ale byl jsi povýšený k silám, které neznáš. Bral sis slovo bůh a jiná slova, rouhal ses a zesměšňoval temné, že na tebe nemají. Romane, mají na každého z nás, a ti nejlepší z nás, jsou naleptáváni zcela nečekaně z více míst. To se týká i mě, Iny, ale je tu světlo a mé znalosti, můj ROZUM a VZDĚLÁNÍ v takových chvílích ví, že nefunguji správně. Pak se rozum obrátí na Inu, Dášu a jiné a Boha a archanděly žádá o pomoc a čištění.

 

Tvůj rozum je ale malý, tvé znalosti mizivé a vše jsi podcenil, ani tě to nenapadlo, vždyť jsi o tom ani nepřemýšlel - PROČ jsi takový. Snad tomu teď porozumíš, kde jsou tvá úskalí.

 

Jde o to přiznat si pravdu o sobě. Duše nemůže pomoci, je-li tělo zaseklé, tělo tvé má ego a lakotu, duše tuto hrubou hmotu nezvládne, když není ROZUM a VZDĚLÁNÍ, aby rozeznalo problém.

 

Proto je nutné přijmout tělo a duši jako tým, aby vždy jedna ze složek udržela funkci systému a našla problém a požádala o pomoc a sama něco dělala.

 

Adriana řídila život tvůj i tvého okolí, vše krásné vzala, večírky, oslavy

jakmile hrozilo něco pěkného, spal jsi…únava… zapomněl jsi na všechno, ale na Adrianu nikdy, na její kapky, masti, dobu návštěvy… Nedokázal ses vzdát své závislosti na ní, ať v podobě práce, peněz, nebo dotyků… tak působí temné síly, aniž bys to rozpoznal. Chtíč peněz, sexu a lži je odvrátí od duchovní práce.

 

Romane, dovoleno léčit, uzdravit a pomoci je pouze tomu, kdo si uvědomí problém. Termín uvědomění si problému je základní formulka. Dokud klient popírá stav i své materialistické, egoistické nebo prostě jen své vyhodnocení proti terapeutovi vedenému vyššími silami, pak mu nejde pomoci. Jde o to připustit, že to může být úplně jinak, než si klient myslí… A klient jsi teď ty, Romane.