Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úskalí přechodu člověka z hrubohmotného na duchovního II.

4. 3. 2013

Úskalí přechodu člověka z hrubohmotného na duchovního II.

 

MVDr. Simona Müllerová, únor 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, 10. února 2013

 

Jinak lidé hrubohmotní, méně duchovní, reagují na energetické práce pomaleji, než se přeskládají, než jim něco docvakne. Tím myslím vašeho manžela, jinak je tu další věc, kolektivní vzorce, lidé stále v první řadě vyhodnocují rozumem a obhajují setrvání ve vztahu k lidem pomocí, sexem, zvykem dětmi aj., ale vztah partnerů by měl být láskyplný, jediné láska srdce by měla lidi spojovat, jinak je to obchod nebo výměnný vztah.

 

Je velmi těžké naučit pozemšťany věřit srdci, používat ho. Jsou a nich kolektivní zranění, karmická zranění, nashromáždění ublížení na srdci, zrad a jiného, co lidé v evolučnímprocesu nevyhodnocovali jako karmické uzly, nebo jako šanci odpustit, nebo jako šanci uvolnit místo někomu ještě lepšímu. Prostě to v evoluci na Zemi jinak nešlo.

 

Teď use už několik let, asi sedm, velmi rychle probouzí část populace, která je duchovnější, která začíná myslet, konat, cítit jinak, než většina ostatních, díky těmto nosičům nových vzorců se obohacuje Pole neomezených možností na Zemi a ti druzí, pomalejší, zastaralejší, bázlivější, mohou svým nehmotným systémem, bytím načíst tyto nové vzorce.

Ale je to neznámá oblast. Člověk, jako takový, a zejména muži se bojí něčeho nového. Zejména muži odmítají to, čemu nerozumí, proto to raději šmahem zavrhnou, někteří to alespoň zkoumají.

 

Snažím se vám vysvětlit, co se děje. Já jsem nadčasová, tyhle principy používám dlouho, což úskalí mi umožňuje překonávat běžná úskalí lidského života, nezhroutit se, neonemocnět, nezanevřít. Pochopila jsem, že vše má smysl a že každý má mnoho šancí se změnit.

Je ale otázka, jak dlouho chcete čekat, kolik šancí dávat, protože někdo má velmi rychlý vývoj, někdo pomalý a mohl by vás brzdit. Je žádoucí, aby se ti pomalejší přidali a rychlejší je táhli, to je přirozené, ne ale vlekli, ne ale nutili.

 

Manžel je pomalejší, byl pod černou magii aj. je to relativně krátká doba, než sesedne, a jak se sesedá po terapii, je opět pod tlakem kolektivních vzorců, zranění a setrvání tam, kde je. Lidé nemění vztahy snadno, až je zranění velké, nebo tlak karmy nesnesitelný, pohnou se, pak se jim zas nechce pohnout se jinam.

 

Žádoucí ale je jít s proudem vývoje, udržet kro udrzet krom amenis se denen, dovolit si změnit názor, postoj. Je to ovšem při zranění pozemšťana velmi těžké, protože stále převažuje pocitem populace, která mu ukazuje druhou stránku a tvoří překážky. Zraněný člověk se musí zahojit a mít duchovní pohled, aby odpustil tím, že obvykle neřešíme jen dílčí situaci, ale zase další, podobnou, je to opravdu nesmírně těžké, a já doporučuji obracet se na archanděle a jiné síly dobra, abychom snáz pochopili, proč se ten druhý tak chová. I mé tělo pozemšťana reaguje na terapii tak, že ke změně potřebuje několik dnů, tělo je tělo, energetické práce proběhnou vteřinově, ale změna v mozku, buňkách je delší, u ještě hrubohmotnějších těl, než jsem já, je pohyb na těle pomalejší. Změna myšlení, změna programu, není dobré dělat závěry, protože lidé jsou na nemoc nastaveni, na něco zvyklí, jedou v zajetých kolejích ovlivněni udržováním vzorců, kolektivem, vzepřít se je těžké. Slyšet

srdce a věřit srdci, jaký mají důkazu, že srdce mluví správně a že neodejde ke zranění, vlastně žádný, jen víru. A manžel se bojí, neumí to jinak. Nevěří, že by nebyl zase zraněn, ztratil důvěru, sice vlivem temných sil, ale ztratil a nerozumí principu dnešní doby.

 

Prosím vydržte, dejte mu šanci, vysílejte do svého pole lásku, neboť máte stažení, smutek a tím se stáváte nepřitažlivá.

 

Má velké šance, a když je nezvládne, za vaši ochotu, vůli, statečnost a víru v lásku vám nebe pošle ještě lepšího, tak ty zákony fungují. Dát šanci, dát důvěru a dát nějaký čas. Ne ale neomezený, abyste nestagnovala a neobětovala svůj život, takže ve vašem případě ještě počkejte, věřte v lásku, vyzařujte ji.