Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink sebepřijetí a vzhledu

23. 1. 2013

Trénink sebepřijetí a vzhledu

Nespokojenost

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 1. ledna 2013

 

Trénink sebepřijetí a vzhledu

Tvé tělo je něco jiného, než vidíš v zrcadle. V zrcadle vidíš odpad, část ochrany. Představ si, že vidíš brnění a kontejner na odpadky, co nosíš stále sebou. Podívej se na to a řekni – už to nepotřebuju. Dívej se a viď jen kontejner a brnění. Ne Věro, to co vidím já, je můj nános.

Odkládám ho, vnímej se, vnímej se tak, až ti zmizí obraz před očima a ty neuvidíš něco nebo to, co o sobě cítíš. To, jak se cítíš bez kabátu, bez brnění, bez kontejneru. Udrž ten pocit v sobě, v očích, ciť, že vyzařuješ své pravé já a že to tak vidí a vnímají i druzí. Ukaž jim jen pravé já, nikoliv kontejner. V meditaci zavolej ASA, nech kontejner odvézt. Brnění dej do šrotu a ještě si nech zaplatit.

Výňatky ze sms – nespokojenost

1. Neustálá nespokojenost v životních energiích. Já sama jsem se zamyslela nad sebou. Proč mi vadí mé nohy? Zjistila jsem, že mně samotné až tak nevadí, ale jsou společensky nepřijatelné, silnější. Přemýšlela jsem o sobě. Proč mi záleží na přijatelnosti mých nohou lidmi, když mi tak krásně slouží? Proč potřebuju obdiv, ocenění z venku? Dost lidem ani mé nohy nevadí, já mám svou představu o mém vzhledu pro tady a teď, i mínění druhých hraje roli. Mám to ale minimálně proti tobě.

 

Ty to máš se vším, Milado, mateřství, vzhled, orgasmy. Chceš být ve všem obecně přijatelná, přijímaná, oceněná, ačkoliv jsou věci, které tobě samé nevadí. Neustálá nespokojenost s malými chvílemi spokojenosti. Pro tebe platí tvá pravidla, tvá osobní individuální pravidla, aby ses přijala, sama sebe se vším, co je dnes tvé a co zítra už být nemusí. A to v dobrém i zlém. Uvědom si, že naprosto cokoliv můžeš zítra ztratit ať je to omezující, třeba absence orgasmu, nebo ale i to dobré. Vše je s tebou dnes pro něco, třeba jako výzva, třeba jako trest, třeba jako odměna. Rozvíjej to dobré v sobě a na sobě místo neustálého všímání si negativ. Udělalas pokrok, jistě, ale přesto se nám něco vrací. Pokud jsou tvoji psi nemocní, i to je znamení. Chrání tě a varují dopředu.

 

2. Dovolte si zpětnou vazbu. Když si řeknete, že jste krásná, přijmout obdiv od druhých a finanční ohodnocení od druhých. Nečekané dary a projevy přízně.

 

3. Pokud budete svoje dítě sytit obavami, starostmi, budete ji oslabovat. Potřebuje víru v sebe, víru v ní, potřebuje cítit, jak silné má rodiče, jít příkladem a věřit, že

dítě je silné taky. Pochyby a obavy vždy děti a psy velmi oslabují. Energie strachu je velmi nebezpečná.

 

4. Marie, neustále přijímáte jinou identitu, než je vaše vlastní. Pořád si na něco hrajete a vmanipulováváte se, máte svá pravidla, což je dobře, pokud ale neomezují druhé. Jde o to, že přijetím inkarnace na Zemi, v Praze a okolí, přijímáš i jistá pravidla Země, státu, celé téma je sebepřijetí na těle i duši.