Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sjednocení

7. 2. 2013

Sjednocení

 

MVDr. Simona Müllerová, leden 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, 5. února 2013

 

Duše před inkarnací se domluví na hře zkouškách, co si udělají, co mají překonat a naučit se. Porodem pak část zapomenou, aby tu hru mohli hrát a postupně se rozpomínají.

 

Země je symbol variability, množství živých druhů z říší rostlinné, minerální, živočišné, lidské rasy aj. tento druh pestrosti a vývojových stupňů je ojedinělý.

 

Uvědomit si, láska a sounáležitost se všemi, včetně kamenů a lidí, protože na iontové úrovni je vše stejné, jen forma zhmotnění přímo na Zemi tvoří tu odlišnost, vyšší vrstvy jsou si více a více podobné. Najít úctu k rostlinám,zvířatům, lidem, kamenům. Každá bytost na Zemi, zejména lidská, má problém s jinou říší například právě s lidskou, neboť se rasy nadřazují, jedinci se nadřazují, hierarchie je přirozený proces. Sociální zařazení prostě to sem patří a každý má a může být šťastný tam, kde je. Může se dostat dál, výš ve společnosti i v duchovnu. Může projít zcela vším. Embryo v matce prochází celým evolučním procesem na Zemi a rodí se nehotový a pokračuje v evoluci. Celá inkarnace je evoluce, kde ji zakončíš, to je na tobě. Můžeš skončit jako Bůh, nebo jen jako člověk a úroveň je opět různá. Každý má své tempo a svobodu ho zvolit. Nicméně posun, růst je zákonitý, nutný, kdo neroste, stagnuje, tvrdne, vysychá, umírá, bolí to… pak musí znova.

 

Sjednocení na Zemi probíhá poněkud jinak. Vůdci, vzory jsou vyvinutější jedinci, vyvinutější na úrovni těla, na úrovni duše a na úrovni propojení duše s tělem a tedy i propojení se systémy Vesmíru.

 

Máme tu vyšší bytosti v tělech, které ale neumí potenciál použít, nebo ani nevědí, jak vysoká je duše.

 

Pak máme vycvičená adaptovaná vysokovibrační těla, i když má duše menší znalosti a schopnosti, tak tělo to umí. Je to jako když se jede trabanten nebo audi, nebo je to jako když jede Niki Lauda na kole nebo na formuli.

 

Záleží na těle i na duši a míře probuzení, propojení, sjednocení a ochotě pracovat. Vzorce, které vytvoří jednotlivec se ukládají v centrálním informačním poli a jsou přístupné všem tělům a duším. Záleží, zda si řekne člověk, zda se pokusí načíst nový vzorec. Říci si může tělo samo, duše sama, nebo spolu proces probíhá už jen pouhým požádáním a umožněním změny chování a myšlení.

 

Tímto způsobem se vyvíjí a produchovňuje lidstvo. Hodně se čistily duše od asi 1990 až do 2007, pak duše byly již velmi kvalitní, ale těla byla zanesena jídlem, zasekla

v kolektivních vzorcích apod. a zaměření se vedlo k práci s tělem, produchovnění těla, cvičení, jídlo, relax, duchovní principy do dnešního života.

 

Nyní je to víc o tělech, ale i hodně o duších.

 

Sjednocení probíhá tak, že ionty pole bytosti se kontaktují s ionty dalších bytostí a přebírají vzory. Vyšší síly – VEDENÍ – vedou bytost k načítání nových, moderních vzorců, které bytost posouvají výše. Denní afirmace – děkuji za vedení a sjednocení, vede k to,u, že pod Vyšším vedením se obohacujeme na vědomé i nevědomé úrovni. Nové i nevědomé vzorce zakomponované do našeho pole se pak objevují v nových myšlenkách a pocitech. Dostáváme se do příležitostí, situací – synchronista – shody okolností, kde máme požnost prověřit naši připravenost, adaptaci na novou dobu ochotu více se učit a vyvíjet. Ochotu neopakovat omezující kolektivní historické vzorce vnímání okolí, sebe a následně staré jednání, které vede více k lítosti, křivdě a vzteku, sebepodcenění, odmítání sebe, druhých.

 

Princip 100 (sté) opice. Jakmile jeden z kolektivu najde nový způsob, vyšle vzorec do kolektivní duše, do pole neomezených možností a vzorec je tím pádem k dispozici všem na planetě.

 

Přichází k nám i vzorce z vesmíru, od vyšších bytostí, ale ne všichni mají schopnost je přijímat.

 

Záleží na výši vibrace těla a duše, neboť vše má určitý stupeň hustoty iontu. Evoluce směřuje ke zvýšení vibrací, k produchovnění těl i duší. Srovnaní – gramofonová deska a DVD, pevná linka a mobil, vůz s voly a auto.

 

Vývoj

 

Pozemšťanům se pomáhá tak, že vyšší bytost je nesoudí, ale obohacuje pole o nabídku co největšího počtu názorů, pocitů, cítění, konání ve smyslu DOBRA, lásky, nahražuje staré principy postoje k lásce, majetku novými.

 

Samozřejmě můžeme i slovem mluveným a psaným, neboť pro pozemšťana ve hmotě je nutný hmotný nosič. Někdo jim musí nabídnout jiný pohled, ale ponechat svobodnou vůli, co si vyberou.

 

Použití zastaralých vzorců bolí, psychicky i fyzicky, proto lidé v nemoci, v depresi hledají nové cesty, hledají vysvětlení, proč s jim to děje.

 

Rychlost pochopení prozření, naučení se nových postojů je individuální a každý má volbu, jak rychle a široce se bude učit. Každý má i své možnosti. Datum narození, jméno, vyspělost duše. Je potřeba plně respektovat různorodost vyspělosti a adaptability lidských těl a jejich duší.

 

Čím více je člověk skutečně duchovní, čím více je pravdivý, opravdový, žije to, co cítí bez soudu a kritik sebe a druhých, bez vměšování a manipulace, s pochopením a

respektem k druhým, ke všemu živému ale i ke svému tělu, čím větší je jeho úcta a láska k darům, např. jeho tělo, tím více obohatí a ovlivní lidi kolem sebe. Negativní tvorové, opilci, lítostivci, manipulátoři ovlivňují své okolí také, ale lidem není v jejich přítomnosti dobře, takže se odvracejí. Naopak světelná duchovní láskyplná milující a odpouštějící, respektující bytost je příjemná, do jejího okolí se sdružují další těla a učí se od ní vědomě i nevědomě. Tím se dál šíří pozitivní informace a možnost proměny.

Každá bytost má právo na lidské emoce, je to cesta prožitku a uvědomění si, tak ano, tak ne.

 

Vztek, hněv, lístost, deprese, manipulace, soudy. Vše prožitek, některé polarity jsme-li schopni prožít jednu polaritu – nenávist – jistě jsme schopni prožít i lásku – druhou polaritu. To je zákon. Emoční plochost je horší, postupně se lidské emoce zmirňují a přesouvají se z vrstvy těla – emoční pole, mentální pole, do srdce, kde umožní nadhled a moudrost a bezpodmínečnou lásku. Přesto má tělo právo zažívat nízkovibrační emoce vzteku, nenávisti apod. Například, když je vykonavatel karmy někomu jinému, každý má ale volbu, zda chce i nadále být vykonavatelem karmy a krást, lhát, pomlouvat, aby druhým ukázal polaritu, anebo řekne dost, tuhle hru už nehraju a podívá se na věc jinak. Nebe nasadí jiného nízkovibračního vykonavatele, který přebírá úlohu výchovy tím,m že ukazuje negativní stránku. Ze všeho se teď můžeme dostat. Není nic trvalé, vše je o vývoji, možnostech.

 

Politici, doktoři, školy, je to tlak kolektivních myšlenek, je velmi těžké změnit vzorce. Doktoři mají pravdila, předpisy a tresty, musí jet podle přepisů a hodnot průměrného člověka, vše dané vedou.

 

Je to samozřejmě hra o moc. Je možnost to změnit.

 

Pochopení lidí, naučit se pracovat s lidským tělem a obohatit ho o duchovno, ustát tlak okolí, kandidovat, změnit to. Ale nejprve musí umět ovládat tělo po našem, aby to bylo lidem přístupné a pochopitelné.

 

Je zbytečné soudit a nadávat, když to řídí lidi, jako jsme my, lidi, co mají snahu ale sami mají lidské emoce a jsou pod tlakem. Navíc princip je dát každému svobodu v myšlení a konání. Je potřeba prosadit se duchovními principy a ne mocí a tlakem, jak je historickým zvykem na Zemi.

 

To je úplně nejsnazší, postavit se před lidi a změnit to. Já – Simi na to nemám, já chci měnit lidi odspodu, na mých principech. Chci léčit a pomáhat jednotlivým tělům a obohacovat, ale o nové vzorce, prosadit změnu předpisu, norem v dnešním světě je složité, protože se to tisíce let vyvíjelo určitým směrem.Druhá věc je, jsem inkarnovaná do ČR a jsme tu doma a přijímám roční období i politiku. Mohu se odstěhovat, mohu působit z Tibetu, Nepálu, Afriky. Je to jen má volba, ale já jsem doma tady a mám to tady ráda. Našla jsem si práci, vystudovala a dělám práci pro Zemi, lidi, zvířata, rostliny, tím měním svět, lidi kolem mě jsou čím dál lepší, moudřejší a šťastnější a o tom to je. Jejich štěstí je i mé štěstí.