Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pampeliška a terapie s pampeliškou, dodatek k textu Kořen problému

19. 4. 2013

Pampeliška a terapie s pampeliškou,

dodatek k textu Kořen problému

 

MVDr. Simona Müllerová, 19. dubna 2013

 

Vše má příčiny a následky, řetězec reakcí, tomu se říká následnost nebo i podmíněné reflexy. Jsou pozitivní, prospěšné, a negativní… Znáte Pavlovovy reflexy, že? Následnost u vás je typu, že nějaká chybná reakce vyvolávající ztuhlost vlivem předchozích příčin a následků, následností… má své další následky, semínka pampelišky se rozlítnou…někam…, a tam leží…, buď mají úrodnou půdu nebo ne. Mohou nasednout na lidi s podobným vzorcem perfekcionalismu, malého sebevědomí apod., ale mohou i čekat, někde, a pak, při vašem oslabení, při vašem přiblížení se semínku, čili když se dostanete do podobné situace, semínko se uchytí znova v systému. Já sice při terapii zavírám receptory na toto, ale přesto může jít o uchycení se oklikou. Nebo – celá práce s energoinformačním systémem člověka ve hmotném těle a v nehmotných tělech je tak složitá, že ani zkušený karmický terapeut jako já nemusí vždy dokázat zasáhnout všechny receptory, může jít i o to, že jiné, podobné oslabující situace otevřou receptory A, receptory A pak následností otevřou receptory B a jsme zase u možnosti uchycení se semínka pampelišky. Pravda je, že stará pampeliška z původního zdroje i nová pampeliška z jejího semínka, nemají již takovou sílu jako původní, také je ničíme hned v počátku, rozkládáme je na ionty a odevzdáváme je zemi a doufáme, že v rámci koloběhu života se stanou minerály, stopovými prvky, vzduchem a párou… a změní se na elementární částice a nebudou moci ze sebe zase udělat pampelišku. Celá tahle filosofie a pracovní postup je velmi složitý na pochopení, na vyhledávání, možná existuje snazší cesta, kterou zatím neznám. Až ji poznám, budete jedna z prvních, na kom to zkusím, já budu první. Základem této hluboké přestavby, likvidace vašeho osobního programu, který je propojený s kolektivními programy stejnými nebo podobnými, je dovolit si tu radikální změnu, věřit v zázrak, otevřít se zázraku, pustit k sobě nové, nečekané, úžasné, nádherné, které si neumíte představit, mít tak velkou víru a důvěru v síly Dobra, že se nebudete ničemu bránit, pochybovat, že k sobě necháte přijít právě to, co přijít má, to nejlepší pro vás. Nevíte, kdo to udělá, jak, prostřednictvím čeho, ale chceme to, objednáváme to, jdeme za tím.

Hmota má setrvačnost a udržuje vzorce, udržuje staré, je to vlastnost hmoty, proto se nemůžeme divit ani zlobit. Vlastnost, blok pěstovaný, udržovaný tisíce let… nebo i jen roky, i tak je silný. Zatímco nové je mladé, křehké, zranitelné, každé nové semínko je potřeba chránit, hýčkat, podporovat. Děkovat každé buňce za zdraví, každému orgánu nebo svalové skupině děkovat za malé uvolnění, osvobození, za malý posun k lepšímu, tím dobro v nás a kolem nás roste a sílí. Jelikož jsme ve světě virtuální techniky i léčitelství, je každé dobro, ale i každé zlo, napadáno opačnými polaritami každou vteřinu. Proto člověk musí hlídat své myšlenky, své kroky, vyhodnocování dějů kolem sebe a v sobě, sledovat s láskou své tělo a svůj den, příběh svého života a neustále stavět na pozitivech a přebíjet jimi úskalí, překážky, nad každou překážkou spočinout chvíli… Co mi má říct, kde jsem udělala chybu, z čeho pramení tato životní lekce? Jak se tomu mohu vyhnout? Aby se to již neopakovalo. Jaká je dokonalost této zdánlivě negativní zkušenosti? A najdeme vždy pozitivní, pokud ne hned, po čase vždy, vím to. Každým smutkem, lítostí, zklamáním, strachem, vztekem živíme negativa. Situace může vyžadovat prožitek této lidské emoce, čili prožít, přehodnotit, odložit, pochopit. Prožíváme jen to, co jsme sami někomu udělali, v dobrém i zlém, prožíváme jen to, co uneseme a co nás vede k zamyšlení se nad sebou a k posunu. Nedostaneme nikdy větší nálož, než kterou zvládneme a kterou jsme schopni vlastními silami převést do lásky, odpuštění a zdraví. Vlastními silami ale myslím i koupit si homeopatika, jít na akupresuru, ozvat se vědmě a podobně, každý má několik cest, kudy se z toho dostat, někdy sám, někdy s oporou druhého, když si o pomoc řekneme větou „Prosím o zjevení pravdy o sobě.“ (archanděl Jofiel), se dostaneme do událostí, které nás vedou k prozření, ale musíme vnímat, otevřít se světu a zranění, otevřít se emocím, pak nám svět hmotný i nehmotný řekne, ukáže, kde je chyba, co s ní. Opakované omlouvání sebe sama a sebestřednost a upřednostňování své pravdy situaci spíše zauzlí nebo rozvine. Pochvala sebe a láska k sobě je něco jiného, než nadhodnocování své pravdy. Mít se rád je základ, vidět svá pozitiva… Ano, ale současně sám sobě říct, že to může být jinak, než jak vnímáme my… Otevřít se novému a dovolit sobě změnit názor a postoj…

Moniko, vy to děláte všechno dobře, jen vaše reakční schopnost je o něco pomalejší než u 75i% obyvatelstva. Každý to má jinak. Pokuste se z říše minerálů, váš stav, přejít do zranitelnosti a citlivosti rostlin, posléze do soutěživosti a vášně zvířat. To vše nám umožní rychlejší terapeutický postup, přizpůsobení se novým podmínkám – post terapeutickým, evolučním, osobním, okolním a jiným… Vědomě to říkejte. Archanděl Muriel a Bariel vám s tím pomohou. Zavolejte je, jednoduše: „Archanděli Murieli, prosím, pomoz mi s přechodem do vyšších říší, děkuji. Zbav mě strachu ze

zranitelnosti a citlivosti.“ Prostě je zavolejte, oslovte, poproste a poděkujte… Tak jdeme na to. Udělám zase iontovou terapii, teď hned.

Máte svolení k individuálnímu plánu tvoření. Má to ale jistá úskalí, např. stav, který chcete dosáhnout s tělem, vzhled, hraničí s kvalitativním nedostatkem, jakousi podvýživou a nedostatečnou podporou těla v této době. Trochu to zkoriguji. Změní se nyní vaše cesta. Budete skutečně velmi aktivně tvořit svůj den, pocit, život, rodinu, práci. Uvědomte si zodpovědnost za svá rozhodnutí a radostně přijímejte, co si vytvoříte. Až uděláte chybu, pokud byste někoho poškodila, což ale hrozí v promile a méně, zjeví se to. Máte volnost, mluvte se sebou a životem. Změní se opravdu dost věcí. Nebojte se toho, jen si uvědomte, co jste si kdy přála a co si přejete teď. Doporučuji rituálně spálit stará přání a dnes vytvořit nová. I když nevíte, jaká byla, jen obecně zrušit stará přání, představy o partnerovi atd. Pokud v nějaké oblasti nevíte, co chcete, odevzdejte to Bohu a přijměte to, co vám pošle on, co vstoupí do vašeho života. Není důvod se bát.

Čtěte si to víckrát, aby se toto stalo vaší běžnou denní filozofií, které rozumíte, se kterou jste sžitá, která je vaší přirozeností při vyhodnocování každé minuty vašeho života.

----------------------------------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.