Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opar

23. 1. 2013

Opar

Sebehodnota

MVDr. Simona Müllerová – leden 2013

Korektura textu: Ina Pokorná – 14. ledna 2013

 

 

Opar

Opar je virus, žije běžně v těle, jako my na Zemi. Celá populace nesmírně inteligentních bytostí, které používají naše tělo jako živnou půdu. Jako my využíváme Matku Zemi. K Zemi i k tělu je potřeba mít úctu a zacházet s ním tak, aby se mohlo znova rozvíjet, projevovat. Vztek na tělo, nenávist k tělu, lhostejnost, potlačení tělesných potřeb upřednostňování nízkých tělesných potřeb je dispozice k virovým onemocněním. Tak, jako se rakov. buňka denně rodí v našem těle, rodí se a umírají viry.

Zdravý imunitní systém a naše bílé krvinky, ochrana a obrana, vychytá viry i rakovinné buňky a udržuje rovnováhu. Je dokonce i typ viru, který obludí imunitní systém těla a tělo nepozná rakovinnou buňku a nechá ji žít a množit se, domnívá se, že je tělu vlastní. Lidé zabíjejí viry bezmyšlenkovitě, přitom je to civilizace.

 

DNA, RNA mají svého vládce, umějí dělat genové mutace líp, než lidé. Adaptují se na nové podmínky snadno a rychle. Při stresu se aktivuje systém nadledvinek, uvolňují se hormony a jiné látky, které snižují imunitní reakce. V době stresu se tedy rakovinné buňky i viry mohou pomnožit, takže se již klinicky projeví. Po odeznění stresu začne opět imunitní systém pracovat. Proto je únava, teplota. Herpes, čili opar, je relativně málo škodlivý virus. Nabízí nám možnost zamyslet se, co popíráme, čemu se bráníme, co nás štve tak, že nás to přivede do stresu. Nebo kde nemáme úctu k Zemi, nebo ke svému tělu.

Opar odejde za den, nebo za víc dní, podle toho, jak včas nasadíte homeopatika. Vždy má ale mírnější průběh, postupně se prodlužují intervaly a zmirňuje výsev.

Pomoc je - kapky Joalis, oscillo, Silicea, Thymuline.

Sestava na období klidu nebo na léčbu.

První fáze oparu : oscillo – 20 kuliček 3x denně. Apis 30CH po půl hodině.

Druhá fáze oparu: oscilo 3x denně, Mezereum 15 CH, Rhus 9 nebo 15 CH 5x denně.

Genitální opar : Croton 15CH, Clematis 15 CH, Sepia 15CH.

Ústa: Natrum muriaticum , Condurango.

Prevence: Oscillo – dva roky 1x za 14 dni třetinu tuby, nebo guna prevac. Natrum muriaticum a Sulfur 30CH 1x za 14 dní několik měsíců, pak 1x měsíčně. Natírat Albisan, nebo Heparsan od firmy ATOK, mám s nimi 15 let zkušenosti.

 

Sebehodnota – výňatek ze sms

Nízká sebedůvěra vede k tomu, Petro, že si hodnotu sebe vytváříte podle zpětné vazby z okolí. To je ale špatně, neboť to každý vnímá jinak a vaše okolí navíc není zrovna motivující. Proto ten perfekcionalismus a pochyby a ztuhlosti. Necítíte sílu víru ve svém středu a podporu čekáte z venku, že vám, jako psovi u výcviku řeknou – tak je to správně, hodný pes. Jenže výcvik psa, povely a jejich konání má svá pravidla. Život jednotlivce a jeho projevy k okolí má také pravidla. Ale jen ta obecně

společenská jsou dána zvenku. Nevenčíte se na chodníku. Vaše hodnota spočívá ve vaší osobní individuální specifické morálce, v pravdivosti srdce. Čili v tom, zda říkáte, mluvíte, žijete to, co cítíte, zda sobě přejete totéž, co druhým a naopak, co přejete druhým, přát i sobě.

Nastavuji vás na vnímání sama sebe. Na to, v čem je vám dobře, co cítíte, že je vaše pravda. Kterou chcete ukázat všem. Například se stydíte někdy za část svého těla, protože některými jedinci je nepřijatelné. Žijete pro několik jedinců? Nebo pro sebe? Duchovní pravidlo je, že jak myslíte o sobě, tak vás vnímají druzí, a jsme zase na začátku. Vy se moc nevnímáte a nevíte, jak si sama na sebe udělat názor. Protože mínění o vás, sebe sama, bylo od malička určováno názory druhých, nejste sama schopna si nyní udělat zdravý a neomezující názor na sebe.