Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karmický přístup v každodenním životě teď a tady

4. 3. 2013

Karmický přístup v každodenním životě teď a tady

 

MVDr. Simona Müllerová – únor 2013

Korektura textu: Ina Pokorná – 8. února 2013

 

Výňatek z mailu I.

 

Na Zemi probíhá evoluce, to ví každý. Těla mají duše a jiné nehmotné struktury, to ví jen někdo, ale čím dál více odborníků, fyziků měří energetické pole, sleduje vlivy energií, fotky aury a jiné. Je tedy mírou vyspělosti fyziky, kdy bude vědou dokázané, co všechno máme v těle kolem těla.

 

Ti, co věří v duši, obvykle připouští i principy inkarnace.

Karma – zákon příčiny a následku. Karma je dlouhodobá i krátkodobá. Stupeň evoluce vyžaduje vyřešení karmických témat za účelem osvobození člověka od dlouholeté zátěže předků, geny, posilování genů podle doby a vzorců v rodině, naopak tlumení jiného genetického vybavení vlivem nepotřebnosti. Osvobození od zátěže přinese inkarnacemi duše. Duše a tělo je tým a jejich činnost je přiměřeně vyrovnaná. Každý si ale uvědomuje jiný podíl duše na vnímání života…

 

Je čas, už 6 let, kdy se dostáváme znova do karmických uzlů a máme možnost situaci podobnou, stejnou, vyhodnotit nově, a vyjít tedy z kruhu. Od roku 1970 zvolna proniká duchovno do myšlení lidí.

 

Deset let již zcela výrazně, knihy, semináře, každý tedy má možnost se naučit, nebo aspoň%n dovedete duchovní principy života. Čili jiné principy, než používal dosud Místo jednoznačného hodnocení rozumem a logickou vnímat srdcem. Uvědomit si, že vše je odpustitelné a nenahlížet na události dnes a včera jako izolovanou, být tedy v křivdě a oběti, ale umožnit si přijmout karmický pohled a říct si, asi jsme to někomu udělala taky, že se mi to teď vrátilo.

 

Na karmický uzel vás terapeut upozornil, přesto jste jeho rozvazování, nebo řešení dělala tajně a ne pod jeho vedením.

Druhá věc je téma vaší duše, která měla a občas se vrací k opačné polaritě. Je to pro vás nebezpečné, neboť našeptavači a síly s tímto spojené ohrožují vás i vaše blízké i vaše terapeuty.

 

Jen je na míře vaší moudrosti a znalostí přijmout pravdu o sobě jako o komplexu těla a duše a připustit, že vás krom rozumu vede i něco jiného, co vám podsouvá myšlenky a činy.

 

 

Výňatek z mailu II.

 

Tomáš má docela těžkou diagnosu, která vychází z myšlenkových vzorců a karmy. Možná je částečně vědomě nastaven na pochopení Zákona a příčiny a následku, ale přesto moje terapie obnáší připustit si pravdu o sobě. Jeho nevědomé složky, duše aj. nevedly tělo

k pochopení smyslu života, když byl dítě, a teď žije následky. Je to dost složité. Na pondělníi termín jste šla místo něj a on byl v pozici rodokmenu. V dnešní evoluční době je dovoleno dokonce žádáno, dělat karmu, je-li svolení universa, všem zúčastněným přes jednoho člena karmy. Proto už na něm byla udělaná práce.

 

To jak to funguje a jak dostává terapeut svolení, je energeticko filozofický fyzikální postup popisovaný v moderních knihách. Klient je jen spotřebitel a není potřeba to detailně zkoumat. Jako práci s PC, laserovým paprskem, s ovladačkou na televizi.

Tomáš tedy měl malou terapii už v pondělí, což podle mě zvýšilo jeho nervozitu. Plán duše se snaží zabránit jeho uzdravení, neboli uvědomění si problému. Proto byl zrušen termín ve čtvrtek i dnes.

 

Měly jsme na něj s kolegyní vyhrazený čas, který jsme mohly nabídnout jiným klientům. Tím ho samozřejmě neviním, jen ukazuji na tzv. negativní shody okolností, když se klient vlivem karmických programů a plánu duše a neschopnosti těla se tomu vzepřít, nedostane tam, kam má, a to dokonce opakovaně

Domnívám se, že Tomáš nějakou dobu nebude zralý přijít. Pokud byste chtěla pro něj kapky, homeopatika a dálkové práce, není problém. Zlehka čistit tělo a pomoci vědomí uvědomit si příčinu onemocnění a řešit to jinak.