Jdi na obsah Jdi na menu
 


K začínajícímu měsíci hada

3. 5. 2013

K začínajícímu měsíci hada

 

MVDr. Simona Müllerová, květen 2013

Korektura MVDr. Dagmar Peterová, Ina Pokorná 3. května 2013

 

Dnes je den Hada v posledním dnu měsíce Draka. Zítra začne měsíc Hada, budou se ukazovat lsti, přetvářka.. Současně máte možnost svléknout kůži.

Měsíc Merkura, 5., vynalézavost, řešení, vtip, ale i vypočítavost, úskočnost. Vyšší síly už nebudou trpět lsti, přetvářku, lež. Pokud nežijete to, co máte v srdci, pokud hrajete se sebou hru na iluzi, nebo to hrajete na někoho jiného, dostanete zpětnou vazbu, zažijete, co jste zaseli.

Neviňte druhého, měňte sebe, začněte říkat, co cítíte. Už nepůjde někoho využívat, podvádět.

Minulý týden se uvolnily energie negativní polarity dobra a zanesly mnoho lidí. Je to tah proti lásce a pravdě. Proste Síly dobra o zvýšení pozitivních vibrací, o zjevení pravdy o sobě a druhých a o odvahu žít pravdu. Bude to velmi náročné. Rok Venuše posiluje lenost a ego, ale i lásku a sex, jako Had, čili extrémní měsíc na vztahy. Cesta je jen jedna, cesta opravdovosti všeho, co děláme a myslíme.

 

Uvědomte si, že jsme v 5D tvůrci své budoucnosti, to znamená, že co řeknete, co si přejete, jak se chováte...vede ke splnění oněch prohlášení, přání. Uvědomte si, že ne všechna prohlášení jsou opravdová, pravdivá, některá jsou manipulativní, zastírající, ale i tato prohlášení se vám budou plnit. Pokud hlásáte, že jste duchovní, pravdiví, pak lež, intriky, iluze, které maskujete, se zjeví, vám nebo druhým. Projdete zkouškou, která vám umožní se nad sebou zamyslet, změnit se a stát se fakt duchovní, nebo prostě splnit to vaše přání.

Můžete rituálem spálit, smazat dosavadní přání za celý život, za všechny životy, neboť jste byli někým jiným, než kým jste teď, a vaše stará přání a prohlášení vás omezují. Začněte tvořit nové, anebo se nechte vést a překvapit Polem neomezených možností.

Důležité je se snažit rozpoznat, k čemu vede situace, která se vám nelíbí, co se vám zobrazilo, zhmotnilo.

Když chcete žít v lásce, zdraví, hojnosti, odchází nebo se zviditelňuje vaše stinná stránka. Přijměte ji, přetvořte a nastupte životní cestu jinak.

 

Důležité je se rozhodnout za sebe, za své srdce, za opravdovost. Je jedno, jak se chová druhý, jaké je okolí, protože druzí mají své chybné omezující příběhy a strachy. Každý musí vykročit sám za sebe a dělat to, co chce, dát to, co chce. Získat důvěru, lásku, péčlivou práci.. aj. Teprve po tom, co opravdově milujeme, cvičíme, pracujeme, vaříme, sami za sebe, sami pro svou opravdovost, pak se do našeho života dostanou lidé a události, které nám vrátí to, co jsme opravdově a naplno dali, bez očekávání návratnosti.

Dávám a žiju, co je ve mně, a nečekám nic zpět. Chci dávat a žít v té radosti. Současně umím přijímat, co ke mně přichází.

V pokaženém lidstvu je to vážně těžké, ale když začneme, jeden vedle druhého, dělat vše upřímně a opravdově, když si dovolíme ztratit lidi, kteří se nechtějí změnit a kteří nechtějí sdílet s námi výměnu lásky, péče a pozornosti, budeme pak zdraví a šťastní v nových podmínkách a s novými lidmi, nebo se změněnými původními.

Nesnažte se nikomu vyhovět, zavděčit v případě, že to neladí se svobodou vašeho srdce, nesnažte sebe sama vmanipulovat do postoje, situace, události, která neladí se svobodou vašeho srdce.

Když nahlas sobě a druhým řeknete, co opravdu chcete a co ne, síly dobra vám pomohou vyřešit událost, vztah, a to i šmahem. To ovšem neznamená, že řešení bude k vaší spokojenosti; pokud chcete někoho ovládat, omezit, donutit, aby žil podle vašich představ, pak mu berete svobodnou volbu a nebe vás oddělí nebo provede výcvikem podle vůle Nebe.

Mohou spolu být jen ti, kteří se vyvíjejí souběžně, kteří mají stejný cíl a směr = cestu. Prázdná slova a manipulativní prohlášení se vám vrátí událostí, která se vám nebude líbit. Je to ale šance se zamyslet nad sebou, změnit se, změnit směr cesty. Nemůžete po nikom chtít nic, co byste sami nebyli ochotni a schopni dát nebo žít. Můžete si přát chtít a žít podobně, pak vám nebe opět dá šance v podobě událostí, kde zjistíte, co skutečně chcete vy a ten druhý, co skutečně jste ochotni dávat, jakou úctu máte k sobě...k druhým..

Záměr opačné polarity je rozbití vztahu, pozor!!!!

Svá přání formulujete vy, svá rozhodnutí děláte vy, své cíle vytyčujete vy, ale CESTU, události, zkoušky určí Bůh.

 

Měsíce , roky tvoříte cosi, konáte jaksi, najednou se proberete a myslíte i, že okolí, lidé, situace a šmahem přizpůsobí vašemu okamžité nadšení a dennímu, event. několikadennímu snažení. Na tak krátkou dobu nelze změnit to, co jste vymysleli a vykonali v dřívějším období. Vaše opravdovost musí být prověřena zkouškami přibližně v době dvou měsíců. Pokud nevydržíte v novém vnímání i sebe a života dva měsíce a vykašlete se na to, zmaříte to. Zaujmete opět lítostivý postoj roli oběti, manipulaci, cit.vydírání aj. Jsme zase na začátku. Opravdovost se prověří v zátěži, nikoliv ve chvílích radosti, lásky a hojnosti. Opravdovost srdce, upřímnost a pravda muí vyhrát každou minutu i ve chvílích zátěže, zkoušek, stresu, odmítání a nepochopení druhými. Pak je to skutečná opravdovost a nebe ví, že jste prošli a vyhráli nad sebou a přijdou odměny. První dva měsíce jsou vždy dva. Nelze je zkrátit, ale lez je do nekonečna opakovat a prodlužovat. Žijete opravdově, upřímně a láskyplně bez manipulací a ega dva měsíce?