Jdi na obsah Jdi na menu
 


Práce, peníze - výňatky z terapií a sms

15. 12. 2012

Práce, peníze - výňatky z terapií a sms

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 11. prosince 2012

 

 

Sms

Vědma jako ty Adriano, rozhodně ví, že nikdo není vyhozen nespravedlivě. Je to karma každého a je to i o jeho každodenním programování, pokud se někdo cítí méněcenný, pokud si není vědomý své osobní hodnoty, může snadno přijít o práci. Dnešní doba nás nekompromisně učí si pozitivním myšlením dnes vytvářet své zítra, ten, kdo si skutečně věří, má se rád má práci, dělá ji poctivě, nepřijde o práci, aniž by na něj nečekala lepší. Takže skutečně neexistuje nespravedlivé propuštění z práce kohokoliv.

Nebe nenechá člověka, který má čistou karmu práce, padnout. Pokud má někdo nezpracované karmické uzly v oblasti práce, může o práci přijít, což je pro něho skvělou příležitostí se nad sebou zamyslet, vyhledat terapeuta a začít o životě přemýšlet jinak. Adriano, prosím tě nezapomínej na karmická pravidla, na pravidla vesmíru, na zákony které den ode dne nabývají více na platnosti. Pokud si myslíš, že někoho propustí nespravedlivě, pak popíráš zákony karmy a duchovní principy. Těm hodným a správným se propuštěním z práce A naskytne nová možnost v práci B. Jen ti to připomínám, a větu propustí lidi nespravedlivě beru za tvůj úlet a chvilkový projev tvé hmoty, která danou chvíli nebyla prostoupena vyšším já. :-)

 

 

Terapie

Cítím neochotu nějaké věci platit, obecně, principielně a pocity křivdy. Výchozí pocity ve vašem životě, že něco platit nemusíte. Potřeba určovat pravidla. Ale zákony nebe jsou první, zákony republiky se musí dodržovat, je to kolektivní vzorec, neochota platit státu. Vy jste měl i jiné odklady plateb, dřív nezohledňoval jste potřeby druhých, ať jednotlivců, tak skupin. Státu, abyste platil cokoli včas. Platil jste rád, co jste uznal sám za vhodné, ale duše zvolila inkarnaci tady a tělo je tu. Můžete se odstěhovat do jiné země, ale zpět k problémům. Karmické dluhy jakékoliv, myslím finanční, se v této inkarnaci řeší přes jiné lidi nebo instituce. To, co prostě máte dát musíte dát. Prosím udělejte si meditaci a řekněte si, prosím o vyrovnání všech závazků v souladu s Boží vůlí.Vracím všem, co jim ode mě náleží. V mysli dávejte truhlu s penězi, sáčky, dekrety, toto je vážně vaše karma. Uzemní smlouvy, dědička práva, dejte jim to a pak přijměte vy od tety z roku 17XX peníze, nechtěl jste je. Odmítl jste dědictví, z přílišné skromnosti. Čímž jste ji urazil. Chtěla vám to dát, byla bezdětná. Šetřila a její šetření ztratilo pro ni smysl vaším odmítnutím. Teď v roce 2012 dostal do karmického uzlu omezení peněz, neboť jste je nepřijal tehdy, čili vše dohromady vám letos komplikuje finanční hospodářství. Máte stále výtky na instituce a obecně i na systém v ČR. Víte, pokud nemohu politiku změnit, nebudu brblat, každý si to může zkusit a kandidovat, a odolat tlaku kolektivních vzorců a sítě. Přijměte to, co je tady, jako výchozí bod. Je to tak. A pak půjdeme dál. Bez pokory k zákonům nebe, z nichž některé se prezentují přes zákony úřadu, se z toho nedostanete. Merkur a Saturn vám pomohou spravedlivě řešit. Meditujte s nimi, mluvte s nimi. Merkur najde řešení, Saturn spravedlnost. Je ovšem otázka, co je karmická spravedlnost pro vás.