Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meditace - část mých každodenních rituálů

5. 12. 2012

Meditace - část mých každodenních rituálů

 

MVDr. Simona Mullerová – listopad 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 2. prosince 2012

 

Já ráno vítám Boha, tělo duši, vědomé i nevědomé pozitivní formy, které naciťuji a DĚKUJI JIM ZA SPOLUPRÁCI.

Obvykle druhý krok je Merkur. Děkuji ti Merkure za organizaci dnešního dne, za organizaci mého metabolismu. Když to neudělám, souhra událostí a mé činy se mnohonásobně jsou pomalé a ztrácí efekt.

PAK VÍTAM DEN A DĚKUJI ZA MILÁ PŘEKVAPENÍ, nenadálé rozuzlení, k tomu přidám merkabu - hexagram - zemské pole neomezených možností a Božské pole neomezených možností a stojím v tom, cítím to, jak to do mě proniká a propojuje se. Děkuji celému dnu a jeho číslům a vítám je, čímž se mi rovnou spojuje aktivace planet a božstva souvisejících se dny.

V této fázi vítaní jsme už vyčůrana a pohybuji se směrem k varné konvici na kávu.

Buď při vaření kávy, mačkání citronu, denně proti okyselení, sypání homeopatik všem členům rodiny, mazání chleba s máslem, odříkávám čakry a nacítím meridiány.

Čakry obvykle jen jmenuju a cítím v sobě barevné koule, a to nejméně 7, často výše a výše, ty, které barevně znám, jejich účinek, anebo obecně si je uvědomím, když je ani neznám. Seznámení s mými dalšími čakrami přichází postupně, znám je do 15, pak 17, pak 21, 101.

U kávy sedím v otevřené pozici a cítím čakry, vítám své planety a jejich symboly.

Cítím planety v sobě a vnímám jejich vliv podle knihy Harishe Johari, např. vítám tě moje Slunce, děkuju ti za snadný úspěch a velké štěstí, vítám tě moje Luno, děkuji ti za přijetí změn, vítám tě můj Jupitere, děkuji ti za učení, mluvení a rodinné a pracovní štěstí (k tomu Jupiter jede na slonovi, cítím, jak jedu na slonovi, postavím si Jupitera na slonu na celý můj dům, děkuji Jupiterovi za ochranu mého domu), děkuji ti Rahu za šikovné ruce, Merkure za analýzu a syntézu a organizaci dne a metabolismu, Venuše krása, odpočinek, přízeň vlivných osob a nečekané dary, Ketu - volnost a svoboda v myšlení a konání mně a všem, přístup k informacím, učení. Saturn, spravedlnost, moudrost, Mars svaly, kosti, síla, zaměření, dotažení do konce, mystika, pevnost. Uran rovnováha rozumu a logiky. Neptun rozpustí vodou překážky.

Pak se obvykle jdu umýt a namasírovat tělo kaštanovým gelem, skořicovým podle toho co řeším, a děkuji tělu, obléknu se a postavím do pentagramu.

V hlavě oheň, radost, nadšení, štěstí, v levé ruce mám péči a pozornost, rovnováha mezi výdejem a příjmem, trávení, žaludek, levá noha systém a řád, kariera, pravá noha odvaha, začátek a konec, pravá ruka vítr, kreativita a zase do hlavy do radosti. Vše směřuje k radosti a nadšenému prožívání dne, vnímání pentagramu, zemské pole neomezených možností a božské pole neomezených možností. Pak jdu na bosu, cvičím, odříkávám, jsem pravdivá, vedu vědomou konverzaci v proudu synchronicity, jsem v bdělé pozornosti shod okolností, prosím o vedení a sjednocení, dále za mé pacienty, klienty, členy rodiny.. Helenka je pravdivá.....

Pak se napojím na Boha, prosím o přímý přístup k Bohu, prosím, aby veškeré mé myšlenky a činy a terapie byly v souladu s Boží vůlí, ve prospěch všech zúčastněných, odříkávám odpuštění s mými klienty ev. zúčastněnými mé rodinné a osobní karmy. Prosím o vyrovnání karmických závazků. Slezu z bosy a cvičím na židli. Mám své cvičení, kdy pohnu každým svalem, kloubem, vítám tě nový dne, vítám tě modrá obloho v mé mysli, vítám tě zelený oceáne lásky v mém srdci, jsem milující, odpuštění, jsem zbavena soudu, kritik, nadměrných emocí, jsem zbavena lpění, jsem odpoutána od výsledku, všechno se mi daří, moje přání se mi plní, chci a přeji si jen to, co je ve prospěch můj a všech zúčastněných. Mám vždy dostatek času, prostoru a prostředků na všechno, co potřebuji. U všeho nejde o odříkání, ale cítění, vnímání, uvědomit si v sobě to, co říkám, k tomu nacítím, buňky na mě mrkají, blikají, u cvičení s flexibarem mi to moc nejde, tam cvičím a nemedituju. Začíná můj den.

Tohle trvá 20 min. až 2 hodiny podle rychlosti a aktivace Merkura. Jdu ven se psy. Nejprve cítím sebe, přírodu a den. Nedovolím si myslet na nic jiného než sebe asi 200m, neboť už mi to ulítává na klienty, pak dělám totéž mým klientům, a to dělám ve fitku, autobusu, Vaňkovce, místům a lidem, kam půjdu, těm se kterými mám jednat. Samozřejmě taky zapomínám a pak to podle toho vypadá, s UPC se mi nedaří udělat kvalitní meditaci, natož odpuštění.

Když medituji, jen tak, je to obvykle v leže nebo na procházce. Buď sleduju černo za očima a čekám na obrazovce děje, zastavit myšlenky a jen sledovat flíčky, jiskřičky, co běhají za očima, až se ukazují obrazy a děje a přesun někam. Vedu aktivní hovor s archanděly, s Bohem a jinými, lítám na drakovi, jedu na jednorožci ke svobodě. Venku totéž, dívám se do přírody, sdílím ji a ono to samo přijde, když plně sdílím přírodu, obrazy, pocity, zázraky, vjemy, hejno ptáků … vše se ukazuje, mluví se mnou, jen se zastavit a naslouchat. Umět vidět krásu a dokonalost v čemkoliv, tady na Zemi, ono to najednou promluví, sdílení spojení pod vedením. Tohle všechno mě pak vede do těch shod okolností, Čím kvalitněji se věnuji úvodu dne, tím více a efektivněji toho za celý den udělám. Večer následuje děkování dnu - za den a všemu nahoře, na nebi, a děkování za následující den.

Buď venku se psy nebo ve vaně, nebo v posteli, nedovolím si spát, dokud to nenacítím, pak poděkuji tělu, duši a vládci spánku za nádherný spánek a probuzení...